Mit csináljak, átvertek aliexpressen?
Figyelt kérdés
Írtam az eladónak is, de nem reagál, sokat vártam már a cipőre és semmi, tegnap feltett egy "tracking numbert" ami Magyarországra Esztergomba már kézbesítették 12 napja!! De én az ország egészen másik felén vagyok! És biztos hogy nem adtam meg rossz címet!2014. júl. 7. 19:08
3/11 anonim válasza:
Hát igen, jellemzően nem attol vásárolunk alin akinek csak 4 értékelése van... :-(
4/11 anonim válasza:
Nyisd meg a vitát (open disput). Visszakapod a pénzed... Ez az eladó tuti átvert mindenkit. Nem fog az aliexpress várni, pár nap és visszautalja a pénzed..
5/11 anonim válasza:
nyitsz egy dispute-ot full refundra. Ha az eladó nem válaszol akkor automatikusan visszakapod a pénzed.
6/11 anonim válasza:
Mi ujság? Megnyitottad a vitát? Visszakaptad a pénzed?
9/11 A kérdező kommentje:
Ez egy e mail , az aliexpressztől , csak a gmail automatikusan forditja, és így írja..!
2014. júl. 20. 12:48
10/11 anonim válasza:
7-10 munkanapon belül visszautalják a pénzed. Ha ennyi időn belül nem kapod meg lépj kapcsolatba a bankoddal vagy az alival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!