Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi tévő legyek? Átvertek, de...

Mi tévő legyek? Átvertek, de nagyon!

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy az OLX.-hun vettem egy telefont UTÁNVÉTTEL, de még ígyis egy régi rossz nokia téglafont küldtek el és egy 300Ft értékű hálózatkártyát..a dolog nekem 13.000Ft-ba fájt, ilyenkor mi a teendő?

2014. jún. 6. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Jelented az OLX-nek.
2014. jún. 6. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
2014. jún. 6. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Jelentettem már OLX.-hunak, várom a válaszát aztán felfogom jelenteni az eladót!!
2014. jún. 6. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
37%

jelentheted, semmi nem fog történni

miért nem jó a vatera, minek kell ezeken az újdonsült átverős szarokon vásárolni

2014. jún. 6. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Mert a Vaterán nincs átverés, mi?
2014. jún. 6. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert a vaterán mi történt volna? Az eladó személye így is ismert, hiszen utánvétről van szó, pontosan tudni, hogy kinek és hova megy vissza a pénz.

Egyszerűen az értékhatár miatt a rendőrség tojik majd rá. Sajnos.

2014. jún. 7. 08:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem ilyenkor mi a teendő, hanem "mi lett volna a teendő" hogy ezt elkerüld...

Megírod neki előre, hogy a postai csomag átvételét, kicsomagolását és beüzemelését videóra fogod rögzíteni, tehát ha nem azt küldi, amit ígér, akkor arra bizonyítékod lesz, úgyhogy ne próbáljon átverni.

Amúgy meg miért gondolják az emberek, hogy az véletlen, hogy a legtutibb ajánlatok mindig pont az ország másik végén, egy eldugott, alig megközelíthető faluban vannak, és ezért a személyes átvétel SAJNOS lehetetlen...

2014. jún. 7. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!