Tényleg pofátlanság ennyit kérni érte?
Figyelt kérdés
Úgy jártunk, hogy a négy éves lányom hordás nélkül kinőtte az egyik cipőjét.
Összesen kétszer volt rajta.
Amikor megállapítottuk hogy "még nagy", és mikor "már kicsi".
Vettük anno 3700ért, és egy ismerősömnek felajánlottam 3000ért.
Erre hallom vissza anyukámtól, hogy milyen bunkónak tart, amiért nem ezer körül adom, hiszen használt.
2014. júl. 5. 10:04
1/8 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt, hogy gyakran vett tőlem ezt azt, mert a lánya két mérettel kisebb az enyémnél, azokat pár száz forintokért adtam, mert magam is turkálóban vettem, vagy más anyukáktól, használtan.
2014. júl. 5. 10:07
2/8 anonim válasza:
Te tudod mennyit volt a gyereken, tehát szerited reális a 3000. Őt is meg lehet érteni, hiszen ő nem tudhatja igazat mondasz-e. Én is inkább megvenném a boltban 3700-ért, mint bárkitől 3000-ért. Az viszont nem szép tőle, hogy kibeszél másnak. Egyszerűen nem kellene megvennie és kész.
3/8 anonim válasza:
Használt ruhát sosem tudsz úgyse annyi pénzért eladni. Hiába nem volt a gyereken.
4/8 anonim válasza:
Hát, van benne igazság. Én sem vennék használt cipőt 700 ft különbség miatt. Szerintem 2 ezer lenne az ideális.
5/8 A kérdező kommentje:
Új cipő szaga van, az orra talpa hibátlan, egy apró karc sincs benne.
Szóval "ordít" róla hogy új.
2014. júl. 5. 10:17
6/8 anonim válasza:
Az mindegy, 700 ft engedmény akkor is kevés érte. És nem új, mert volt már rajta kétszer is. 700 ft különbség 2 bolt árai között is lehet, ugyanannál a cipőnél. Én pl pár napja vettem egy szoknyát X ft-ért, ugyanabban az utcában két bolttal arrébb már egy ezressel drágább volt ugyanaz a szoknya! Szóval ha használt (akár egyszer akár százszor használta) akkor az sajnos már a felét ha éri. Persze átverni át lehet az embereket, egyik ismerősöm 10 ezerért vett egy cipőt és 15-ért adta el. De így, hogy tudja mennyibe kerül, így nem lehet.
7/8 anonim válasza:
Ha az új a boltból, jótállással 3700, akkor egy használt, kéz alól, jótállás nélkül szerintem is a felét éri, ha jó állapotú. Maximum.
8/8 anonim válasza:
Az új kocsit ha kihozod a szalonból már 40%-kal kevesebbet ér. Cipőnél sincs másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!