Tartozás miatt betud perelni?
Figyelt kérdés
Tartozok valakinek 20.000 Ft-al tud tenni bármiféle feljelentést vagy ilyesmit? semmi papír nincs a tartozásról, tanúi vannak és ennyi. fenyegetőzik hogy feljelent stb. de szerintem alapból nem tudna. Annak hogy nem fizetek jó oka van ezzel kapcsolatba ne írjatok. köszi a választ.2014. júl. 1. 20:20
1/4 anonim válasza:
Majd megveret és máris nem is lesz az ok nyomós
2/4 anonim válasza:
feljelent elfajulhat bíróságig ahol a perköltség ennek többszöröse amit ugye te fizetsz mert a tartozás jogos és tanúi is vannak...én is jól megvernélek..az is ér 20e-ret
3/4 A kérdező kommentje:
a "megveretés" től nem igazán tartok :D de azért köszi, a jóindulatot díjazom. ha beperelne, akkor nem kéne neki valamiféle papír?? hogy ő adott nekem ennyit és ennyit? meg alapból az hogy valaki ezt az ügyet egyáltalán megnézze nem kell pénzt fizetnie??
2014. júl. 1. 22:09
4/4 anonim válasza:
Nézd, ez az ember valószínűleg nem fog beperelni, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy te még hosszú-hosszú éveket fogsz börtönben tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!