Kikapcsolhatják a villanyomat? Többi lent:
Figyelt kérdés
Múlt hónapban kaptunk egy végelszámolási csekket az ÉMÁSZ-tól,ami 36.000 forint volt,kértem részletfizetést,megkaptam 2 havi részletre. Meg is jött a 2x18.000 Ft.-os csekk,amiből befizettem múlt hónapban egyiket,és a sima villanyszámlát,ami még jött mellé(átalány)de most nem fizettem be csak a sima villanyszámlát,mert már a másik 18 ezresre nem futotta sajnos. Nos:
Ennél is van olyan,hogy 30 napig várnak,hogy kifizessem?
Holnap(06.11-ig) kellene befizetnem,de nincsen miből. Kikapcsolhatják az áramot a háztartásban?
2014. jún. 10. 16:45
1/3 anonim válasza:
Nem olyan könnyen kapcsolják ki az áramot, pláne, ha azért látják nálad a fizetési hajlandóságot, hiszen akkor fogyasztani sem fogsz, ami ugye a bevételük forrása. Egy ismerősünk már majdnem egy éve nem fizetett semmit, mire először kezdték fenyegetni a kikapcsolással. Előtte még ráadásul jön egy csomó felszólítás. Az nem úgy megy, hogy késel a számlafizetéssel, és egyszer csak nincs otthon áram.
2/3 anonim válasza:
Nekünk kb. 2 hónap után küldték a kikapcsolási értesítőt amiben kb. 2 héttel későbbi volt az időpont de persze addigra be lett fizetve! Ilyenkor mikor már van több csekk arra kell figyelni hogy mindig a legrégebbit fizesd be mivel a 60 napot azért nézik, ezt nekem a Tigáznál mondta egy ügyintéző de így működik az Elmű-Emásznál is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 11. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!