Kikapcsolhatják a villanyt?
A befizetett összeg kevesebb volt a jelenlegi számládnál?
Egyébként jóvá kell hogy írják a jelenlegi függőben lévő számlád értékéből a befizetést. Érted?
Pl. ha az új számlád 10 000 Ft, a régi meg 8 000 és Te kifizetted a 8 000-es számlát, akkor kérned kell hogy írják jóvá és a fennmaradó összegről küldjenek egy másik csekket.
Egyszer egész egyszerűen elfeledkeztem egy számláról és másfél hónapig nem fizettem be. Amikor eszembe jutott felhívtam az ELMŰ-t, hogy ilyenkor mi van.
Azt mondták, hogy a rendszerben visszanézve évekig rendesen fizettem, semmi nem történik. Valami jelképes bírság kamatot rátettek (100 ft talán, vagy kevesebb), aztán kifizettem és nem történt semmi.
Érdemes betelefonálni és megkérni őket, hogy nézzenek rá az eddigi befizetésekre. Annyi régóta nem fizető ügyfelük van, hogy egy botlásnál elég elnézőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!