Nem tudunk dönteni. Mit adnátok elsőáldozásra?
A párom unokahúgának megyünk az elsőáldozására hamarosan. Étteremben lesz a vacsora utána, nem tudunk dönteni, mit adjunk ajándékba.
Jó lenne ha valami érdekeset, hasznosat tudnánk kitalálni. Kb. 10000-15000 ben gondolkodunk.
Legfennebb marad a pénz...
Hát nem tudom mit szokás, de egy szép ékszer sosem rossz ajándék.
Vagy egy szép ruha, valami értékesebb könyv.
Fülbevaló nagyon jó ötlet, kérdezd meg a szüleitől milyen az ízlése.
Erre az alkalomra már adhattok neki valamilyen ,,felnőttesebb'' fülbevalót, pl. gyémántot vagy aranyt :)
1-es voltam :)
Hát ti ismeritek a kislányt. Szokás ékszert ajándékozni, anno én is mindig azt kaptam, megjegyzem rüheltem mindig is a sárga aranyat, tudta mindenki, de mindig csak olyat kaptam elsőáldozásra,brémálásra is amit utána sosem vettem fel, hiába kértem,hogy ne szórják ki a pénzt.
Ha olvas valamilyen sorozatot megérdeklődném a szülőktől,melyik részek hiányoznak.
Elvihetitek egy megbeszélt időpontban,hogy ő választhassa ki az ékszerrt, könyvet stb.
Köszi szépen. Anyósom szerint nem jó ötlet az ékszer, mert van már neki elég :(
Ez esetben azt hiszem veszünk egy könyvet és mellé pénzt...
Köszi szépen mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!