Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az üzletemben hogyan adhatok...

Az üzletemben hogyan adhatok el nem saját terméket?

Figyelt kérdés
Lényegében azt szeretném tudni, hogy ha -az egyszerűség és érthetőség kedvéért például- a kerékpárboltomban eladok egy bizományba vett (legális, tehát nem lopott, most nem ez a lényeg!) kerékpárt, (megint csak az egyszerűség kedvéért: haszon nélkül!!!) akkor azt ugye nem üthetem be a pénztárgépembe, mert nem az én árumat adtam el, tehát nem nekem keletkezik bevételem. Nade ha a vevő pont egy apeh ellenőr, megbüntethet számla nem adásért, ha előre szóltam, hogy az nem az én kerékpárom, csak bizományos bicikli!!!??? B) És mi van, ha én csak és kizárólag bizományos kerékpárokat árulok? Most nem trükközni akarok ezzel, csak az egyszerűség kedvéért találtam ki ezt a példát! De hogy akkor még pontosítsunk a képen: nekem "a bringa eladók" fizetnek azért, hogy betehetik eladásra a boltomba a bicójukat. Tehát ebből van bevétel, erről adok számlát az eladni szándékozóknak! De a bicókat amik nem az enyémek, hogy adom el? És mondjuk, hogy vannak 20-30 forintos bicikli alkatrészek is bizományban.

2014. ápr. 28. 14:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!