Dolgozhatok-e a saját üzletemben?
Figyelt kérdés
Dolgozhatok-e a saját üzletemben, ha nincs szakirányú végzetségem?2009. nov. 6. 12:13
1/3 anonim válasza:
Milyen üzletben? És szakirányú alkalmazott van?
2/3 A kérdező kommentje:
Zöldségbot az üzlet és van alkalmazott is., de én akkor akarok ott dolozni mikor az alkalmazott nem.
2009. nov. 6. 12:44
3/3 anonim válasza:
Szia!Én úgy tudom hogy mind a vendéglátó iparban mind pedig az élelmiszeriparban kötelezővé tették pár éve a szakirányú végzettséget,persze dolgozhatsz ott csak ha pont akkor megy ki a munkaügyi felügyelőség akkor komoly pénzbüntetést rónak ki.Ez pont azért lett így mert bárkit felvettek ezekre az állásokra aki meg kijárta az iskolát annak nem jutott munkahely.Én így tudom,remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!