Mire költenél 4-5 millió forintot?
Figyelt kérdés
Örökséghez jutottam, és ezzel nagy dilemmához is. Tudom hogy nem sok pénz de nem is kevés, úgyhogy felélni nem szeretném. Nincs túl sok ötletem mihez kéne kezdeni ezzel a pénzzel.2014. ápr. 12. 23:34
11/13 anonim válasza:
Ha befektetni nem szeretnéd, akkor simán csak rakd félre, hadd kamatozzon, majd ha szükség lesz valamihez pénzre akkor jol fog jönni.
12/13 Baranka válasza:
Hát nekem az első gondolatom a lakásfelújítás volt! Raknék be bankba is. Kisebb kocsit vennék esetleg! Vagy a gyerekeimnek félreraknám, hogy legyen kezdőtőkéjük a felnőttkorban.
13/13 anonim válasza:
Aranyrúdba egy részét,amit mindig beváltanak és nem veszít az értékéből,van már olyan változat is amiből lehet "törni" is vékony rétegű,maradék bankba,de most a kamat mire minden ok 2%.Pénzromlás 6%-tól felfelé,tehát bukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!