Ha kijönnek környezetzanulmányra a házba be kell engednem öket?
Figyelt kérdés
Aktív korúak ellátását igényeltem és azt mondták ki fognak jönni! Tehát nem gyámügytől jönnek, hanem csak a jegyző maximum! Én úgy tudom h ilyenkor az udvar és az utca rendezettsége a lényeg! Megtehetem hogy nem engedem be őket a házba? Mert nem fogom... semmi közük hozzá hogy mi van bent, főleg hogy azért van az egész mert annak a ri.binek nem vagyok szimpatikus!!2014. ápr. 3. 18:39
1/11 anonim válasza:
Be kell engedned! A házban lehetnek olyan értékes dolgaid (festmények stb) is, ami miatt nem vagy jogosult a támogatásra.
2/11 anonim válasza:
Be kell engedned. A kornyezettanulmany arra van, hogy kideritse, nem jogtalanul veszed e fel a segelyt. Ha van harom plazmatv, negy szamitogep, minden szobaban bor ulogarnitura, a konyhaban KitchenAid, akkor eselyes, hogy nem vagy raszorulo.... Ha nem engeded be, nem fogsz segelyt kapni.
3/11 anonim válasza:
tehat ingyen penzt igenyelnel az allamtol, mindenki terhere, kozpenzbol, de a legalapvetobb dolgokat sem vagy hajlando megtenni erte... gratulalok, remelem soha eletedben egy vas tamogatast, ellatast, ilyenolyan segelyt nem fogsz kapni. parazita...
4/11 A kérdező kommentje:
3 nem kell az okoskodásod, nem erről van szó amit írtál!! Első kettőnek köszönöm! Csak azert kérdeztem mert van 2 lakótársam és egy kicsit kellemetlen lesz magyarázkodni h ez az enyém, az az övé stb... plusz nem értem miért kell ez mikor attól h az ember most munlanélküli lett. Attól még volt előtte munkahelye legalábbis nekem vokt, ahol nem kerestem rosszul és mondjuk megtehettem, hogy megveszek egy 140 ezer Ftos Tv-t. Az h akkor jobb helyzetbe voltam az nem jelenti azt h most is jó! Valoszinuleg, ha nem lenne rá szükségem akkor nem kuncsorognék 20ezer forintért! Ez annyira hülyeség!!
2014. ápr. 3. 19:23
5/11 anonim válasza:
Nem kell beengedned, de akkor nem is fogsz kapni semmit.
6/11 anonim válasza:
Annál jobb, ha vannak lakótársaid. Minden másé.
7/11 anonim válasza:
'mondjuk megtehettem, hogy megveszek egy 140 ezer Ftos Tv-t. '
penzugyi kultura nulla alatt... a 140 ezres tv-t megvetted, mert akkor epp volt fizetesed, csuhajja, koltsunk, 'eljunk'. tartalekolni, felretenni gondolom eszedbe nem jutott...
8/11 anonim válasza:
Be kell engednem, ha meg akarod kapni.
Abban viszont nincs igazad, hogy nem számít a 140 ezres plazmatévé és egyéb "luxus" dolgok, mivel a jogszabályban ott van a kitétel, hogy akkor vágy az ellátásra jogosult, ha "saját maga és családjának megélhetése más módon nem biztosított".
Ha ez a kitételt szigorúan értelmezik, akkor vagyonként a tv is ott van, el lehet adni, abból lehet pénzt csinálni. Most nyilván egyszerűsítve írtam le ezt a dolgot, még mielőtt valaki nekem ugrana.
9/11 A kérdező kommentje:
Elnézést már hogy arra a rohadt tv-re 3 hónapig spórolzam és megleptem magam vele karácsonyra! De am tényleg nem tudom mi az h spórolni... valóban! Utolsó előttinek szólt!
2014. ápr. 6. 19:46
10/11 A kérdező kommentje:
De írhattam volna azt is h harmadiknak szól! Nem nehèz kitalálni, hogy az összes köcsög választ te írod. Minden hsz kisbetű és ... a vége. Ez igen! Csuhajja! Gyökér!
2014. ápr. 6. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!