Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El "kell" engednem? Vagyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El "kell" engednem? Vagyis hát úgyis elmegy.

Figyelt kérdés
A párom egyik barátjának lesz szülinapja és hát úgy volt, hogy ma este eljön hozzánk és együtt leszünk, de közbe hívta ez a pasi, hogy ma ünnepli a szülinapját.. A párom nem akart nemet mondani, mert hát jó barátok.. De mondtam, hogy nekem meg rosszul esik, hogy múlt héten se tudtunk találkozni, mert beteg volt, most meg együtt lehetnénk végre és mégse.. Én tudom, hogy szülinap csak egyszer van, velem meg lehet máskor is, de akkor is rosszul esik.. Főleg hogy én már készültem, hogy jön majd..
2014. jan. 11. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom szex lenne mi :D hát had menjen,
2014. jan. 11. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:
miért nem mész vele?
2014. jan. 11. 14:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Őszintén nem hívott.. De hát gondolom azért, mert a haverja se mondta, hogy menjek (csak otthon fogják ünnepelni)
2014. jan. 11. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!