Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami ojan taktika, hogy párotokat leszopjátok és pilanatok alatt elmegy? Többi lent!

Figyelt kérdés

Pàrom azt mondja hogy őt nem lehet ugy kielègiteni! de én ezt lehetetlennek tartom! Màr egy ideje gondolkozok rajta hogy meg probàlom csak bennem van a tartàs hogy télleg nem fog menni mert ő azt mondja hogy még senki sem tutta ugy kielégiteni! :/

valami taktikàt tudtok javasolni ami bevàlhat?

2013. dec. 9. 13:40
 1/6 GentLnazi ***** válasza:
Igy akar rá venni h kielégitsd^^
2013. dec. 9. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól szopol, fog menni...

...de az sem árt, ha a magyar nyelv megy :)

2013. dec. 9. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Jaja. Ha helyesírási szótárral vered a fejed, biztos menni fog.

Ha.a szopási technikád nem is, a helyesírásod csak javul.

.

2013. dec. 9. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:

De miért kell pillanatok alatt elmenjen???

Az mire jó?:)

2013. dec. 9. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Én elmennék pillanatok alatt. :) Gyere próbáljuk ki!
2013. dec. 9. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen exem!

Ugy gondolta hogy csak szivessegbol teszem megalazkodom elotte es csak feszelyezte.a dolog...

Aztanegyszer ha akarja hanem alapon en neki "estem" amikor el akarta tolni a fejem kertem, hogy ne! A kezet behuztam a labam koze es erezhette hofy ez engem tenyleg nagyon felizgat es elvezem amikor belelendult huztam a kezet a tarkomra, hogy o diktalja a ritmust en meg ugy kapaszkodtam a fenekebe mintha muszaj lett volna... Akkor elvezett el eloszor igy es meg most is jo emlek.. na es onnantol kezdve akarta es tolta le a fejem minden alkalommal!

A lenyeg hogy elvezd es ne csak le akard szopni hogy te legxel az elso akivel neki ment! Lassan vezesd be ne csak racuppanj, exem a fulere indult be azonnal, meg a nyakara! Izgasd fel amennyire csak tudod aztan simogasd nyalogasd a.golyoit, a farkat es csak akkor kapd be ha hagyja vagy a szadba tolja mar. Ha ez megtortent onnantol meg a leheto legerzekibb modon csinald! Figyeld a hangjat, a mozgasat, azt hogy mi az amire megfeszul a szadban! Szoval melyik mozdulatok amik bejonnek neki kezzel nyelvvel, milyen intenzitas stb stb stb..

Ha nem elvez el se tortenik semmi! Nem kell ezt tul beszelni! Ha erzed hogy nem hangolodik rad vagy barmi ami azt mutatja hogy ez neki nem palya akkor csak egyszeruen ulj bele es fejezd be ugy...

2013. dec. 9. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!