Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmegy kulfoldre dolgozni? En sirogorcsot kapok
Figyelt kérdés
Itthagy a baratom es kimegy kulfoldre havonta jar max haza. Nagyon faj h ezt megmeri tenni. En is mennek vele csak mondtam varjon par honapot meg. De o nem akar2014. jan. 9. 20:15
2/12 anonim válasza:
a büdös bunkója... pénzt akar keresni.. hogy merészeli
4/12 A kérdező kommentje:
En ertem. De ha szeret nem tud varni egy kicsit mennek vele. Mondtam neki de azt mondja h majd menjek utana
2014. jan. 9. 20:17
5/12 ASOT válasza:
Kapott munkát biztos meg is fizetik érte, a semmiből meg nem lehet megélni, ezt el kell fogadni.
6/12 ASOT válasza:
Ez nem azon múlik h szeret e vagy sem.
Másik oldalról is lehet nézni, ha szereted akkor megérted h erre szüksége van...
7/12 anonim válasza:
Az is lehet, hogy miattad megy ki, ez nem jutott eszedbe????
8/12 A kérdező kommentje:
Hogy? Nem ertem
2014. jan. 9. 20:23
9/12 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, mert több pénzt keres és el tud halmozni mindennel, ajándékokkal, nyaralással, stb.
Vagy saját lakásra, mert hosszabb távra tervez veled ilyenek
10/12 anonim válasza:
Tudod, megszedni magát, hogy utána jobban tudjon élni, lehetőleg veled. Vannak még olyan pasasok, akik előre gondolkodnak/gondoskodni szeretnének a párjukról. És ha kapott állás/olcsó lakásajánlatot, azt nem hülyeség kihasználni.
Hány hónap távkapcsolatról lenne szó? Az azért elég pozitívum, hogy arról nem volt szó, hogy szakítsatok emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!