Vateránál segítség megbízhatatlan eladónál? Milyen lehetőségeim vannak?
Vaterán vásároltam egy terméket.A termék árát és postaköltséget átutaltam,de az eladó még nem válaszolt többszöri emailre sem telefonszáma megszűnt.
A banktól tudom kérvényezni hogy utalják vissza a pénzt a saját számlámra vagy rendőrség vagy kihez lehet fordulni,mit lehet tenni ilyenkor?
ismeretlen eladonak NEM UTALUNK ELORE, mindenhol leirjak, mindenhol figyelmeztetnek erre. ha h*lye vagy elolvasni, megerteni, meg magadtol sincs ennyi eszed, az a te bajod.
eppenseggel tehetsz feljelentest, a rendorsegnek kiadjak az elado adatait (ha megvannak), neked nem. ha 50e alatt volt az erteke, feljelenteni sem erdemes, mert szabalysertes, meg csak nyomozni sem fognak utana.
2-es nem ismeretlen eladó,több adás vétele is volt és benne egy rengeteg pozitív, Amúgy minden eladó előre utalással küldi a terméket bár lehet nálad nem akkor szerencséd volt.
Több adás-vételem volt már de most jelentett ez problémát.
Vaterának kell szólni. Egyszer nekem is volt ilyenem, aztán kiderült, hogy az eladó benézte, azt hitte feladta a csomagot. Nem győzőtt elnézést kérni. Hogy igaz volt-e nem tudom, de gyanítom, mert az értéleiseben csak pozitiv visszajelzés volt.
Vatera egyébként ír egy figyelmeztető e-mailt, valamint rendőrségi feljelentést helyez kilátásba és kitiltják a vateráról is egy időre. Ettől be szoktak szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!