Tényleg megbízható lett a Fujitsu márka, mint laptopgyártó?
Köztudott, hogy régen melegedett, leégett, minden baja volt a fujitsu siemenseknek... Azt olvastam, hogy ez mára már a múlté, japánban tervezik, és németországban szerelik össze őket, csak Fujitsu márkanéven futnak, Lifebook megjelöléssel. Néztem videót, képeket, valóban nagyon patentul összerakott gépek, DE... De tényleg megbízhatók is? Vagy 2 év sem kell, és dobhatom ki? Kivonult az olcsó szegmensből, tehát 200 körül kapok ilyen gépet. De, ha 200ért garanciáztatnom kell havonta, lejárta után meg dobhatom ki, akkor köszönöm nem kérem. Szóval mik a tapasztalatok?
Első sorban olyanok véleményét várom, akik jó ideje használnak Lifebookot, vagy a szakmában dolgoznak, és tapasztalatokkal alátámasztott véleményük van. Találgatásokra nem vagyok kíváncsi, mert az a világ legundorítóbb dolga. Elfogultság, és a többi...
Én dolgoztam szervizben, de soha nem találkoztam Lifebookkal. (Lehet, hogy nem véletlen?) Tényleg szükségem lenne megbízható információkra, mert laptopvásárlás előtt állok, és nagyon tetszik, amit Fujitsunál látok. Alternatívákat nem kérek, koncentráljunk a kérdésre :)
Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
A Lifebook széria akkor is létezett, amikor a FuSi-t piacon voltak, csak a drágább szemnensben.
Lifebook-ról rosszat még nem hallottam, a FuSi-k hibái pedig ugyanúgy érvényesek voltak a többi olcsó vacakra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!