Mennyire megbízható ez a laptop? Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5555
Figyelt kérdés
Érdemes megvenni, vagy mit vennétek helyette, hasonló árkategóriában 100kt kérnek most érte...2009. márc. 14. 20:03
1/4 anonim válasza:
Testvéremnek ilyen típusú laptopja van , gond nélkül megy a nap 16 órájában :). Drivereket lehet találni mind xp-hez mind vistához a weblapjukon. Én csak ajánlani tudom!
(Bár a fujitsu is olyan hogy van 1-2 "selejtes" modell, és emiatt gyakran rossz jelzőkkel illetik a márkát)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, asszem ez lesz a megoldás
2009. márc. 14. 20:14
3/4 anonim válasza:
szia, nekem amilo van és eddig nincs vele semmi gond (3 hónapos, ált. 14-15 órát megy)
sztem nyugodtan megveheted
4/4 anonim válasza:
100k-t nem ér meg, de akciósan valahol 80-ért láttam (Visioncomputer vagy Realsys). Annyit megér, nem egy nagy szám amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!