A toshiba laptop mennyire jó, megbízható?
Figyelt kérdés
130ezer Ft körül akarok venni. Ennyiért láttam is, egy dolgozó azt mondta, hogy ő ajánlja mert nagyon jó, főleg, hogy japán termék. Szerintetek?2011. júl. 3. 23:11
1/13 anonim válasza:
elég jó a toshiba termék, persze mint minden termék között van gyengébb. attól függ milyet veszel.
2/13 anonim válasza:
így van a toshiba nagyon jó megbízható az ujabb fajtákkal nincs semmi gond.
3/13 anonim válasza:
én csak ajánlani tudom.Nekem is az van :)
4/13 Panda Péter válasza:
a business gépeik jók, de nyilván drágák is. a consumer (kommersz) gépeiket kerülném mert undorító csillogó gagyi műanyag burkolatuk van.
5/13 anonim válasza:
Szerintem inkább Dell-t vegyél. Jobb a minősége, szerintem sokkal jobban megérné. Kicsit drágább, de új technológiás Sandy Bridge-es proci van benne. [link]
6/13 A kérdező kommentje:
toshiba c660 14w-ot néztem ki. Nem tudom mennyire jó ez?!
Dell-t nem találtam olyat ami árban nekem megfelelne, és sajnos még ezen a héten kell vennem a munkámból adodóan, tehát nem tudok többet áldozni 130-nál.
2011. júl. 4. 11:39
7/13 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy úgy olvastam ezen van bluetooth. Hol lehet azt majd bekapcsolni?
2011. júl. 4. 11:41
8/13 anonim válasza:
Automatikusan be lesz kapcsolva,am nekemis Toshiba van,nagyon jó,kis 4 éves gép,de még mindig olyan fürge és jól fut rajta minden,hogy hihetetlen. Windows 7 is szalad,és még 5 program egyszerre való futásától se fagy le (pl. chrome,iTunes,Filezilla,skype,avast...stb.) (Proci: Intel Pentium Dual Core). Am Toshiba Sattelite L40. :P És igen,nagyon jó,megbízható.
9/13 anonim válasza:
/előző/ Dellt viszont nem ajánlok,mert néha támad egy ötlete hogy kigyullad. XD Haveromnak csak füstölt,belül viszont teljesen szabályosan kiégett...
10/13 anonim válasza:
/előző/ am teljesen új gépe volt,1 hetes kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!