Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A toshiba laptop mennyire jó,...

A toshiba laptop mennyire jó, megbízható?

Figyelt kérdés
130ezer Ft körül akarok venni. Ennyiért láttam is, egy dolgozó azt mondta, hogy ő ajánlja mert nagyon jó, főleg, hogy japán termék. Szerintetek?
2011. júl. 3. 23:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Toshiba Satellite L850-1P1 jónak számít? Sokáig szeretném használni... :)
2013. aug. 12. 19:39
 12/13 anonim válasza:
Nekem is TOSHIBA Satelite van, és nagyon-nagyon jó, 3 éves, és semmi gond vele, stabil, megbízható, max egy dolog róható fel (de ez minden laptopra érvényes), hogy a hűtése gyenge, ezért egy laptop hűtő nem árthat.... Am Dellt nem ajánlom, nem azért, mert a drivereket le kell szedni, és kinylódos (nincs benne a win7ben, külön kell leszedni), hanem faternak is az van, és 1.5 év után proci hűtő, és alaplap megadta magát... de ez csak egy vélemény...
2013. aug. 13. 03:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm a válaszod! :) Dell is volt a kiszemelt laptopok között, de egyik ismerősöm néhány hónapos Dell-jét harmadszorra viszi garanciális javításra, úgyhogy lemondtam róla.

A családban van egy Samsung, 2 éves lesz, eddig szinte semmi gond nem volt vele (azon kívül, hogy kapott a netről valamilyen vírust, ami egy hónapig munkálkodott benne - nem volt másik HDD, amire átpakoltam volna az adatokat - így mire vettünk (nem megbízható webshopból ne rendeljen senki, hiába a hivatalos oldalon feltüntetett időpont, nem szállítanak, csak rendre későbbi időpontról tájékoztatnak...), már tönkrevágta a merevlemezt, több szektorhiba keletkezett.

2013. aug. 13. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!