Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Más is tapasztalja, hogy az...

Más is tapasztalja, hogy az androidos Skype megbízhatatlan?

Figyelt kérdés
Pl. hiába vagyok bejelentkezve és elérhetőnek látnak, nem csörög ki ha hívnak. Vagy pl. az értesítő ikon szerint online vagyok, de valóságban mégsem.

2014. márc. 23. 00:13
 1/2 anonim válasza:
Mert amikor lezárod a telefont akkor kikapcsol a wifi vevő(ezért a skype-pal megszakad a kapcsolat) Keress egy wifi fixer programot a google play-en
2014. aug. 10. 18:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Én is erre gondoltam, de telefonon úgy van beállítva, hogy a wifi mindig maradjon "ébren". Vagy ez a gyári megoldás nem elegendő? Mindenesetre kipróbálom, amit javasolsz.

Egyébként furcsa, hogy a hivó készüléken online-ként jelez, illetve a fogadó készülésen is online az értesítő ikon, viszont amikor rámegyek akkor a pillanatra offline-ra vált, majd újra online-ra és innentől már működik is.

2014. aug. 10. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!