Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Idén akinél volt panelprogram,...

Idén akinél volt panelprogram, náluk mennyibe került családonként, és mi volt benne?

Figyelt kérdés
Nálunk most szerették volna ,hogy pályázatot beadnak, de nem szavazták meg (szerencsére).Szerintem nagyon sok lett volna. Családonként 800.000FT, és csak külső szigetelés meg lépcsőházban nyílászáró csere lett volna, ami azt jelenti hogy kettő ajtó csere meg szintenként ablak csere, vagyis 4darab a lépcső házban.
2009. dec. 14. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk idén lett elfogadva, de csak jövő tavasszal kezdik a munkálatokat! 320 ezret kellett ELŐRE befizetni egy 70nm-es lakásra! Úgy tudom a másik felét pályázaton nyertük a panel programmal, vagyis 640 ezer lenne!!! 4 emeletes a ház! Külső szigetelés, vakolás, nyílászárók cseréje, illetve fűtés korszerűsítést tartalmaz az ár...
2009. dec. 14. 23:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Mennyi pénze volt a lépcsőháznak, mikor pályáztak? Mert nálunk arra fogják hogy kevés a pénzünk 500.000ft van.
2009. dec. 15. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:

A háznak vagy ugyan pénze, de ahhoz nem nyúltunk, mert sosem baj ha az megmarad vésztartaléknak. Ez a teljes összeg! Pályázati támogatásból egyik fele + saját önrészből a másik! A dolog már szerintem 2 éve is van, hogy folyamatban van, először úgy volt hogy idén megcsinálják, de hát voltak akik nem tudtak fizetni... Remélem tavasszal tényleg elkezdődnek a munkálatok!

Úgy érted, hogy azért nem kaptok támogatást, mert nincs 500 000 Ft? Én nem emlékszem, hogy ez kritérium lett volna.

2009. dec. 16. 11:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem. Támogatást azt kapunk, csak a közös képviselő erre hivatkozik, hogy kevés a lépcsőháznak a pénze, és azért kerül ilyen sokba.(Azért kíváncsi lennék, hogy menyit tesz zsebre.)
2009. dec. 18. 12:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja azt még nem is írtam, hogy 54négyzetméteres lakásokról van szó.
2009. dec. 18. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!