Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Intrum tól kaptam egy sms-t?!...

Intrum tól kaptam egy sms-t?! Többi lent.! Sürgős!

Figyelt kérdés

Nemrég csináltattam egy bank kártyát, mondom google playen ki próbálom hogy a vásárlás hogy működik (0 forint volt/van a kártyámon), megadtam az adatokat es kaptam egy ilyen smst: 140303 12:55 SIKERTELEN Kàrtyàs vàsàrlàs/zàrolàs: -300 HUF; GOOGLE *MARKETPLACE, GB GOOGLE.COM/CH GOOGLE *MARKETPLACE; Kàrtyaszàm: ...2983 - OTPdirekt

Majd rá 2napra az Intrum tól kaptam egy fizetési felszólítást!! Mit kéne tennem??

2014. márc. 5. 12:44
1 2
 11/12 anonim válasza:
78%
Én jól ismerem ezt a céget ne dőlj be nekik átverésekkel szedik meg maguk és nem kell félni tőlük mert üres fenyegetésekkel dobálóznak és ne hívd fel őket majd ők felhívnak ha akarnak valamit, viszont ha mégis felhívod őket vagy ők téged akkor kérdezd meg milyen tartozásról van szó meg hogy egyáltalán a te neveden van e és kérj tőlük egy másolatot arról hogy tényleg megvásárolták a tartozásod a banktól vagy bárhonnan. Egyébként csak az ajánlott tértivevényes levél számít hivatalos értesítésnek aminél igazolnod kell magad a postán hogy átvehesd azon kívül más nem. De szerintem tuti hogy csak valami kamu nekem majd egy hónapig volt minuszban az otp számlám kb egy ezres környékén mégsem szaladtak eladni a tartozást az Intrumnak.
2014. aug. 29. 07:45
 12/12 anonim ***** válasza:

11 - es jól írja.

Megijedtem mikor olvastam az smst, én is kaptam. De átgondoltam, és tuti nem tartozom.

Pl 1 csekket nem fizettem be, mert nem is kaptam sokáig tőlük. Jött egy értesítés, Tartozásod van, stb a szöveg.

szolgáltató küldte. Név, cím megfelelt, az övéké is...

tehát tuti nincs tartozásunk.

2015. dec. 22. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!