Intrum tól kaptam egy sms-t?! Többi lent.! Sürgős!
Nemrég csináltattam egy bank kártyát, mondom google playen ki próbálom hogy a vásárlás hogy működik (0 forint volt/van a kártyámon), megadtam az adatokat es kaptam egy ilyen smst: 140303 12:55 SIKERTELEN Kàrtyàs vàsàrlàs/zàrolàs: -300 HUF; GOOGLE *MARKETPLACE, GB GOOGLE.COM/CH GOOGLE *MARKETPLACE; Kàrtyaszàm: ...2983 - OTPdirekt
Majd rá 2napra az Intrum tól kaptam egy fizetési felszólítást!! Mit kéne tennem??
azért, mert:
1. tartoztál az otp-nek, ezt nem fizetted meg
2. erre kamatot pakoltak, nem szívbajosak, így napi kamatozású a tartozás
3. egy behajtócég (jelen esetben az Intrum) felvásárolta a tartozásod
4. így már az ő munkabérük is a Te válladat nyomja, hiszen küldtek fizetési felszólítást, ergo foglalkoztak az ügyeddel, postaköltséget termeltek, ügyintézőt foglalkoztattak, papírt használtak és a nyomtatóból is fogyott a festék
jelenleg már 4-5e Ft-os tartozásánál jársz, a napi kamatozás az Intrumnál is érvényes, tehát minél előbb lépsz, annál jobban jössz ki ebből az üzletből (amiből gyakorlatilag már nem tudsz jól kijönni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!