Vulkanjoe kérdése:
Lehet találni valahol olyan embert, aki egy hónapra kölcsön adna nekem 10 000 - 50 000 eurót?
Figyelt kérdés
Csak egy hónapig kellene a pénz, utána visszaadnám neki egybe az egész összeget. Szerintetek ezt meg lehet oldani valahogy nagyobb herce hurcák (papírmunka, szerződéskötés, ide-oda szaladgálás) nélkül? Nem vagyok csaló, nem akarok átvágni senkit, azt is tudom, hogy fordított helyzetben én sem adnék akárkinek oda ennyi pénzt, de van egy dolog amit ki szeretnék próbálni, ehhez azonban sok pénz kell, minél több, annál jobb, de nekem nincs egy fityingem sem, ebből a pénzből csinálnék magamnak egy kisebb vagyont, egy hónap alatt meg már vissza is bírnám fizetni a kölcsönt!2014. febr. 18. 20:28
11/15 anonim válasza:
Orosz maffia szerintem belemenne... keresd fel őket, ha meguntad az életedet!
12/15 A kérdező kommentje:
Már tárgytalan. Találtam embert aki ad! Mégiscsak vannak még rendes emberek, akik nem a rosszat látják meg mindenben. :)
2014. febr. 19. 12:09
13/15 anonim válasza:
Add meg kérlek az elérhetőségét én is ilyen jó embert keresek.
14/15 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy valaki a két szép szemedért adott csak úgy 15 millió forintot.. Ilyen a mesében sincs..
15/15 anonim válasza:
Csak 15 milliót kaptál? Rosszul csináltál valamit:
Én minden reggel szétosztok 100 milliárdot a legkorrektebbnek tűnő emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!