Honnan kaphatok 500. 000-t SOS?
Sürgősen szükségem volna 500.000 Ft-ra! Viszont két hónapja nem dolgozom, csak a barátom dolgozik, ő pedig nem szeretne hitelbe keveredni,amit meg is értek. :(
Milyen lehetőségeim vannak, ha nincsenek "pénzes" barátaim?
Általában 1 szopás 5000 forint, fél óra és 1 menet 8000, 1 óra és 2 menet pedig 10 000. Extrák darabonként 1-2 ezer (anál, arcra élvezés, meg amit bevállalsz).
És most nem útszéli k;rváról beszélek, hanem olyanról, aki igényes, csak gumival dolgozik, minden alkalom előtt fürdik és a saját lakásában fogadja az embereket.
Kedves utolsó válaszoló! :) A vőlegényemet én saját magam kértem meg, hogy ne vegyen fel hitelt, így is van elég bajunk, elintéznivalónk. Istenem, kibírom,ha nem lesz templomi esküvő. :)
Nem, nem gondoltam hogy valaki a két szép szememért ad majd csak úgy, inkább olyan hozzászólásokat vártam volna el, hogy ki hogy oldaná meg ezt a helyzetet, illetve ha volt ilyenben, hogy oldotta meg..
Kaptál 2 ötletet erre írtad, hogy komolytalanok... Ennyi!!!!
Sajnálom, hogy megbántottam pici törékeny és érzéki lelkedet
"csak a barátom dolgozik, ő pedig nem szeretne hitelbe keveredni,amit meg is értek. :("
"A vőlegényemet én saját magam kértem meg, hogy ne vegyen fel hitelt, így is van elég bajunk, elintéznivalónk"
Ez a két mondat üti egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!