Lehet találni valahol olyan embert, aki egy hónapra
kölcsön adna nekem 10 000 - 50 000 eurót?
Figyelt kérdés
Csak egy hónapig kellene a pénz, utána visszaadnám neki egybe az egész összeget. Szerintetek ezt meg lehet oldani valahogy nagyobb herce hurcák (papírmunka, szerződéskötés, ide-oda szaladgálás) nélkül? Nem vagyok csaló, nem akarok átvágni senkit, azt is tudom, hogy fordított helyzetben én sem adnék akárkinek oda ennyi pénzt, de van egy dolog amit ki szeretnék próbálni, ehhez azonban sok pénz kell, minél több, annál jobb, de nekem nincs egy fityingem sem, ebből a pénzből csinálnék magamnak egy kisebb vagyont, egy hónap alatt meg már vissza is bírnám fizetni a kölcsönt!
50.000 euró, az most 15 millió 515 forint. Én ennyi pénzt papírmunka, szerződéskötés nélkül sosem adnék kölcsönt.
5 milliót adtam mindenféle szerződés nélkül, de a testvéremnek, és benne nagyon megbíztam. Vissza is fizette az utolsó fillérig.
Nem hiszem, hogy bárki is adnak neked mindenféle szerződés nélkül ennyi pénzt..Az nem garancia, hogy azt mondod nem vagy csaló.. Senki sem az amíg nem kell törleszteni.
2014. febr. 18. 20:49
4/15 anonim válasza:
Te normális vagy????
2014. febr. 18. 20:51
5/15 anonim válasza:
Csak akkor találsz szerintem ilyet ha tudsz ingatlanfedezetet adni.
2014. febr. 18. 21:01
6/15 anonim válasza:
Pirosra vagy feketére akarod tenni?
2014. febr. 18. 21:04
7/15 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Szerintem próbálkozz nála: [link]
2014. febr. 18. 21:06
8/15 anonim válasza:
És ha elszáll a pénze a te csodás világot átreformáló, kormányokat romba döntő ötletedet, akkor mégis hova lépjen? Vágja le a kezedet vagy vegye ki a szívedet??
2014. febr. 18. 21:39
9/15 anonim válasza:
Nem lehet. Amit ajánlasz lefordítom Neked mit ért belőle a befektető.
Kellene pénz, nem tudom biztosan mennyi, jó sok legyen... balekot keresek lehetőleg nálam butábbat... Örüljél hogy adhatsz, ezért kamatot sem ígérek... nem tudom működik-e az ötlet... pénzzel nem tudok bánni... visszafizetni lehet, hogy tudnám de nem szándékozom...
Na most akkor mire számítottál tolongani fognak a jelentkezők?
2014. febr. 18. 22:46
10/15 anonim válasza:
Te melyik bolygóról jöttél? Vagy szívtál valamit????
Szerződés nélkül szerinted ki fog neked úgy odaadni ennyi pénzt???
Ráadásul nincs semmid, van egy bizonytalan ötleted, amit kipróbálnál.... és ha nem jön be??? Hogy fogod visszafizetni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!