Gaz ezer forint miatt napokig levelezni egy ceggel h adjak vissza a penzem?
Sajnos ez ilyen. Jobban jársz ha betudod tanulópénznek.
Rendeltem ruhát interneten. Olyan vacak minőségű - szerintem hamis - márkás ruhát kaptam, hogy ment vissza postával, de csak a ruha árát adták vissza, de a futárköltséget ami vagy 2-3000Ft volt oda-vissza, azt nem.
Nem tudtam mit csinálni, csak azt, hogy RUHÁT SOHA nem veszek interneten. SEM cipőt, sem semmit.
Az egyetlen dolog, maximum, ha már vettél ugyanolyat korábban és ha jó volt akkor veszel még egyet, mondjuk más színben.
Nem, nem gáz.
Ha nem kellene a xaros 1000 ft-juk se hagynám annyiban...
Ahogy írod ezek elvek..
Viszont sok helyütt apróbetűben ottvan, hogy a postaköltséget te állod..
(Pl bonprix-nál tuti)
Ha ez a munkahelyemen történne, akkor azért akarnánk egy újat küldeni, mert azt tudjuk hogyan kell könyvelni. Nem mellesleg az mégis egy gesztus. Ha viszont te külföldről készpénzben kéred a szállítási költséget, annál nem tudnánk, hogy lehet ezt adminisztrálni. Ugyanis ilyet senki nem kért még nálunk. Ráadásul nem tudnánk a pénzt eljuttatni hozzád épelméjű költséggel (egy külföldi utalás önmagában több mint ezer forint).
A vásárlók többsége normális, de van egy csomó kötözködő ember. Ezek egytől-egyig mind meg vannak győződve róla, hogy ők erkölcsileg magasabb szintet állnak, teljesen igazuk van. Hiszen az összes ismerősük is ezt mondja. Mi csak jól átráztuk, mert ilyen rosszindulatúak vagyunk. És direkt csak őt, mert mi kipécéztük valamiért (azt is tudják miért).
Ne haragudj, de az az érzésem, hogy te is csak hiszed, hogy összeesküvés áldozata vagy. Valószínű kaptál valamit nagyon olcsó pénzért, és utólag rájöttél, hogy az - nem túl meglepő módon - rosszabb valamivel, mint a háromszor annyiba kerülő másik termék.
Ha be lenne írva a szerződési feltételek közé, hogy a vevőnek kell állni a visszaszállítási költséget, akkor én semmiképp nem küldenék pénzt neked. Ha viszont nem, akkor kerül, amibe kerül, visszaküldenénk az ezer forintodat, csak hogy lerázzunk. A továbbiakban persze nem fogadnánk tőled rendelést. Ez is a tapasztalat miatt, aki egyszer kötözködik, az általában egyszerűen olyan ember. Ellene mindig mindenki összeesküszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!