Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átvertek az aprodon mit...

Átvertek az aprodon mit csináljak?

Figyelt kérdés
Átvertek az aprodon venni akartam egy xboxot szép volt az ár nem a legolcsóbb volt mert láttam egy csomó olyat hogy kinectes rgh slim 250 gb 30000ért de azt gondoltam átverés ezért kerstem egy sima slimet 38000 Ftert de már 3 napja itt kéne lennie és a felhasználó törölte magát mit csináljak?
2014. jan. 31. 12:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
89%

"Ébredjetek fel. Ha nem mennének biztosra nem csinálnák. Járt ismerősöm hasonlóan , 3év volt mire visszakapta a pénzét"

Értem, tehát ha neked volt egy ismerősöd, akivel X dolog történt, az azt jelenti, hogy mindenkivel mindig ugyanaz az X dolog fog történni.

Mi lenne, ha inkább te ébrednél fel?!

Képzeld, egy bűnügy felderítése nem megy mindig egyik pillanatról a másikra. Sőt, bármily hihetetlen, minden eset más - van amit hamar fel lehet deríteni, van ami tovább tart, és igen, van, amibe beletörik a szerv bicskája.

Egy kolléganőm összes iratát ellopták. Természetesen jelentette a yardon, egy hónappal később keresték, hogy vaterán éltek vissza az adataival. Alig fél évvel később már le is rendezték a dolgot. Megvolt a tettes, megtalálták nála az iratokat, a kicsalt pénz nagy részét, el is ítélték. Na? Ilyen is van.

Azzal, hogy azt mondod szerencsétlen kérdezőnek, hogy adja fel, ne is reménykedjen, mi a célod? Tovább erősíteni a hitet a csalókban, hogy megúszhatják?

2014. febr. 1. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!