Átvertek az aprodon mit csináljak?
Mindenképp menj a rendőrségre.
Én (használt ruha) eladóként vagyok jelen elég régóta az apródon. Nemcsak a csalók kérik az előreutalás, hanem pl. én is.Az oka? Sok a hülye, meg drogos kisköcsög tini, aki ír, h teccik neki a ruha. Utánvéttel akar fizetni, ír egy címet hova küldjem a ruhát. Elküldöm, a postaköltség utánvétes ajánlottnál 1500 Ft. Nem veszi át, vagy fals címet adott meg köcsögségből..visszajön a csomag nekem, így fizetem a visszautat is. Tehát 3000Ft-ot kihúzott a zsebemből és a ruha is rajtam maradt. Na, én 2 ilyen eset óta csak előreutalás után postázok, igaz, nem vertem még át senkit, ill. ha bp-i az illető, személyes átvétel is lehetséges. Egyre többen szórakoznak ezzel, így elhiszem, h az is fél, aki előre utal, de az is, aki utánvéttel postázik. Arról nem is beszélek, amikor személyes átvételnél várom a megbeszélt helyen, időben a hölgyikét, de nem jön...
'Én úgy tudom hogy régen csak 20000 Ft fölött foglalkoztak az üggyel de az ma már nincs'
igen, felemeltek 50-re...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!