Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átvertek az aprodon mit...

Átvertek az aprodon mit csináljak?

Figyelt kérdés
Átvertek az aprodon venni akartam egy xboxot szép volt az ár nem a legolcsóbb volt mert láttam egy csomó olyat hogy kinectes rgh slim 250 gb 30000ért de azt gondoltam átverés ezért kerstem egy sima slimet 38000 Ftert de már 3 napja itt kéne lennie és a felhasználó törölte magát mit csináljak?
2014. jan. 31. 12:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ket eset lehet. Vagy ki tudjak deriteni az illeto szemelyazonossagat vagy nem. Ha nem, igy jartal. Ha igen, vagy megteriti az okozott kart vagy nem...
2014. jan. 31. 13:35
 12/21 A kérdező kommentje:
Kell emiatt ügyvéd?
2014. jan. 31. 13:40
 13/21 anonim ***** válasza:
Sajnos Magyarországon nem foglalkoznak a netes csalásokkal, legalábbis 2004-ben még így volt, amikor egyik ismerősömet egy nemzetközi Ebayes csaló verte át, de mivel ott elkapta a külföldi rendőrség Európa minden országában minden károsult vissza kapta a pénzét... Remélem azóta fejlődtünk mi is...
2014. jan. 31. 13:45
 14/21 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy régen csak 20000 Ft fölött foglalkoztak az üggyel de az ma már nincs
2014. jan. 31. 13:55
 15/21 anonim ***** válasza:

Mindenképp menj a rendőrségre.

Én (használt ruha) eladóként vagyok jelen elég régóta az apródon. Nemcsak a csalók kérik az előreutalás, hanem pl. én is.Az oka? Sok a hülye, meg drogos kisköcsög tini, aki ír, h teccik neki a ruha. Utánvéttel akar fizetni, ír egy címet hova küldjem a ruhát. Elküldöm, a postaköltség utánvétes ajánlottnál 1500 Ft. Nem veszi át, vagy fals címet adott meg köcsögségből..visszajön a csomag nekem, így fizetem a visszautat is. Tehát 3000Ft-ot kihúzott a zsebemből és a ruha is rajtam maradt. Na, én 2 ilyen eset óta csak előreutalás után postázok, igaz, nem vertem még át senkit, ill. ha bp-i az illető, személyes átvétel is lehetséges. Egyre többen szórakoznak ezzel, így elhiszem, h az is fél, aki előre utal, de az is, aki utánvéttel postázik. Arról nem is beszélek, amikor személyes átvételnél várom a megbeszélt helyen, időben a hölgyikét, de nem jön...

2014. jan. 31. 14:10
 16/21 anonim ***** válasza:

'Én úgy tudom hogy régen csak 20000 Ft fölött foglalkoztak az üggyel de az ma már nincs'

igen, felemeltek 50-re...

2014. jan. 31. 14:16
 17/21 A kérdező kommentje:
Ha feljelentek valakit csalásért mi lesz utánna ügyvéd és polgári pereskedés? Illetve ha feljelentem azért kell nekem ügyvéd?
2014. jan. 31. 14:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem kell ügyvéd. Egy hónap múlva kapsz egy levelet a zsaruktól, hogy a nyomozás nem vezetett eredményre blabla, ezért megszüntetik.
2014. jan. 31. 15:15
 19/21 anonim ***** válasza:
nem feltetlen. mivel relative konnyu ugy, szeretnek vele foglalkozni. jol mutat a statisztikakban.
2014. jan. 31. 17:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Ébredjetek fel. Ha nem mennének biztosra nem csinálnák. Járt ismerősöm hasonlóan , 3év volt mire visszakapta a pénzét
2014. febr. 1. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!