Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » átvertek az aprodon?

átvertek az aprodon?

Figyelt kérdés

cserélni akartam videokarit vincseszterre ugy volt hogy 1 napon feltesszök én fel is tettem ő nem csak hitegetett

ijenkor mit csináljak már irtam neki hogy feljelentem ő azt irta vissza nyugottan ugy sem tesznek semmit mivel nem pénzről van szo az érték amivel meghuzott 8 000 ft

2013. nov. 10. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Átvertek.

G.

2013. nov. 10. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
At. Egy dolgot tehetsz. Megtudod a cimet, es nagydarab haverokkal es zuzofegyverekkel meglatogatjatok.
2013. nov. 10. 21:44
 3/5 anonim válasza:
Velünk is hasonló volt mostanában, ugyan így. Mi is feljelentettük, és sikerült. Miskolci vagyok, az illető aki átvert kiderült Debrecenben van. És áttették oda az ügyet, mert ott már feljelentették, és már folyik a nyomozás, és higgy benne mint én, és meg fogják találni :D
2013. nov. 10. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen naív.
2013. nov. 10. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Tanulo penz :/
2013. nov. 11. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!