MLM témában van valakinek pozitív tapasztalata?
Te lennel a "hivatalos"? Egy gyava nevtelensegbe burkolozo egyen vagy! En,es akit erdekel az tudja a valaszt mindenre!
Csak TE mondod,hogy atveres stb..TE aki ha tudnad,hogy mekkora badarsagokat irkalsz,sirva fakadnal!!!!
Ezek a te szavaid,es semmi alatamasztas nincs!!
Konkret nevet irj,aki azt mondja,hogy meg lett karositva,vagy becsapva!!!
De irtam mar ,ezerszer is kiirhatod, majd annyit ersz vele,hogy valaki beperel hitelrontasert.
Sok szerencset,te nevetlen ember
"Ha nem dolgozol, akkor totál mindegy, hogy mikor lépsz be, ha meg dolgozol, akkor is mindegy, hogy mikor lépsz be. Mert nem az eltöltött idő után fizetnek, hanem az elvégzett munka után"
Bocs, de én ezt nem tartom munkának.... Lehet, hogy nem vagyok egyedül?...
Kár, hogy mindenki csak lazán kerüli a konfliktust, a sok erőszakos szemtelen hálózatos meg "dolgozik".
Jól látod, nem vagy egyedül. Sokan látják így, mint te. A kérdés csak az, hogy mennyire kell adnia valakinek a véleményedre, meg azokéra, akik annyira jártak utána a dolognak, mint te. Van itt egy vélemény, amire szerintem érdemesebb hallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=tfON9_5MH3c
Informálódj, kérlek, mielőtt hangot adsz a véleményednek!
Na kedves Szuts Janosne, azóta csiliomos lettél-e már?
Ha nem, akkor nem is kell válaszolnod, tudom hogy nem...
Ponzinak remekül működött a dolog, amíg nyakába nem szakadt a sémája :D de Bernie Madoffot is ide lehetne sorolni :D
Az MLM sikerét fémjelezi még az albán polgárháború, amiben teljesen összeomlott az ország, és 15 ezer embert gyilkoltak le...csodás üzletmodell, pláne hogy a piaci részesedése a 2%-ot se éri el...
De hát amíg balek van, addig Bernie Madoffok is lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!