MLM témában van valakinek pozitív tapasztalata?
O ember!
Ha ebbol elsz,akkor nagyon sok embernek adod el azt a dolgot amit megvehet egy uzletben fele annyi penzert!De mar tudom KI vagy! A regi MLM cegedtol miert mentel el?? Az is atveres,lehuzas..stb... nem lehet vele keresni most mar..stb...Az elejen az volt az isten szamodra!
Konyvrol van szo? Csak konyvrol? Mas nincs is a cs
omagokban?
Hasznos tudasra tesznek szert az emberek, okos dolgok vannak a konyvekben! Tanulnak,es penzt keresnek!
Meseld el annak az embereknek akik jovedelempotlon vannak,es elkezdtek ezt az uzletet,es mar el is koltottek az elso jovedelmeket,hogy ez becsapas.Konkretan egy kis zsakfaluban elo embereknek,akiknek ez nagy lehetoseg volt,es eltek vele!!!!
MI UTAN,KI UTAN KAPOK EN PENZT?? ELMONDOD NEKEM??? BUJ CSAK A NEVTELENSEG MOGE,EZ MINOSIT TEGED HIDD EL>
Tisztan kiveheto,hogy felsz,felsz attol,hogy nagy a konkurencia.Latod,hogy emberek tomege kezdte el ezt az uzletet,es senki sem panaszkodik!
Tudod, azok az emberek akik abbol a szar konyvbol tanulnak,es a kepzeseinken resztveszneek, ok lesznek azok akik kedvet kaptak a tovabbi MLM munkahoz, es mivel penzuk is lex, kesobb lehet,hogy epp a "te" uzletedbe szallna be.
"akkor nagyon sok embernek adod el azt a dolgot amit megvehet egy uzletben fele annyi penzert!"
Tévedsz, tudhatnád, hogy MLM termékek az üzletekben nem kaphatók.
"De mar tudom KI vagy! A regi MLM cegedtol miert mentel el??"
Szerintem nem tudod, hogy ki vagyok, nincs régi mlm cégem. Egy másik piramisjátékos haveroddal keverhetsz össze... Egy cégnél kezdtem, ott is maradok. Amúgy nincs is jelentősége annak, hogy ki vagyok, és kivel dolgozok. ("It's the message, stupid! Not the messenger!")
"okos dolgok vannak a konyvekben!"
Így van, de a könyv lopott, és te illegálisan használod fel a gazdagodásodra. Ráadásul drágán adod, tehát mások kárán gazdagodsz.
"Meseld el annak az embereknek akik jovedelempotlon vannak,es elkezdtek ezt az uzletet,es mar el is koltottek az elso jovedelmeket,hogy ez becsapas."
Csak olyan pénzeket költöttek el, amit mások befizettek. Nézz körül a piramisod alján, és magyarázd meg nekik, hogy a 2.5 euróért letöltött könyvük legálisan 0.99 dollárért is kapható az amazonon. De vigyorogj rájuk, hogy ok, ti most feleslegesen túlköltekeztetek, de nem baj, látjátok az én paypal számlámat? Én legalább jól kerestem a befizetéseitekből!
Aztán mutasd meg nekik, milyen szuper értékes tudáshoz juthatnak hozzá majd 1000 euróért.. Például olvashatnak a facebookról meg a forexről. :D Haha. Gondolom amúgy ingyen elérhető, vagy hasonlóképpen lopott jogvédett anyagokból.
"MI UTAN,KI UTAN KAPOK EN PENZT??"
Akit kellőképpen megvezetsz te és a csapatod, és akik tőled veszik meg az 1000 euróra árazott szart, amit letölthetnének ingyen is, vagy megvásárolhatnának legális forrásból olcsóbban.
"Tisztan kiveheto,hogy felsz,felsz attol,hogy nagy a konkurencia."
Hahhhhahhhaha! 3upnext mint konkurencia? :D Hát ez jó! Ti veszteseket termeltek nagy számban! Minden megkeresett pénzt valaki értelmetlenül befizetett, tehát elbukott.
És mivel keresni sokat lehet, veszteni meg keveset (lényegében max 2.5 eur), egyszerű matematika, hogy veszteseknek jóval többeknek kell lenniük. Gondolom ezt nem érted, mi? Mindegy, elég, ha más érti.
Szerintem a suketelesed senki sem erti! Ha valaki megveszi az 1000 euros csomagot,annak mar van mibol,kedves MLM professzor!!!!
En azt irtam neked,hogy amit te arulsz termeket ,ugyan olyat,sot jobb minosegben a boltokban meg lehet venni es raadasul negyed arba!!!!!Mert a te jutalekodat, a te gazdagsagodat is masok fizetik ki!!!!!!
Hany ember kemeny munkaja van abban alattad, hogy te foallasban tudod csinalni????Hany embernek kellett venni kezdocsomagot hozza? A kepzeseitek amiert penzt kell fizetni ,mire jo???Agymosasra!!!! Mikor keres az uj belepo???Elobb jo sokat beinvesztal, aztan toredek jutalek morzsakat kap! Otthon tele van mar a szekreny a megvasarolt,de el nem adott termekekkel!!!TE es a ceged, mas rendszeret hasznaljatok,lemasoltatok mashonnet!!!!!
Gazemberek vagytok,mert elhitetitek az emberekkel,hogy penzt is kereshetnek!!!!2 -3 eves tervekkel kabitjatok oket!!!!!,,,ES ADDIG????csak vasarolnak mert szeretnenek elobbre jutni.Ti meg gazdagodtok!!!!!!!!
A MI RENDSZERUNKBE,2.5 EURO AMIT BE KELL INVESZTALNI<ES SEMMI TOBBET A SAJAT PENZTARCAJUKBOL!!!!!!Aki dolgozik mar a belepes elso heteben elkoltheti a jovedelmet!!!!!
Nem jutalekmorzsakat kap!!!!!
Aki ezt elolvassa az tudja,es latja ,hogy mi a kulonbseg!!!! Egyetlen emert sem tudsz peldanak felhozni aki azt mondana,hogy megkarositottak a mi rendszerunkben!!!!
Csak olyannal talalkozok,aki azt mondja,hogy orulok ennek a lehetosegnek!!!!
Tehat kedves olvaso! El lehet donteni,hogy ki a csalo, ki huzza le az embereket!!!!
Aki nev nelkul ir,es a rendszerrol fogalma sincs, Nem ismeri a felepitest, nem ismeri, hogy mik vannak a csomagban,es a licencszerzodeseket sem! Nyitva az ajto!! Mondtam,hogy uljon be egy webkonfira,de nem tette miert is????
Nekem irhatsz kedves akarmit!!!Ettol nem leszek kevesebb!!
Tudod,ilyenkor megnezem a mail postam,es atolvasom a koszono leveleket,amit a munkatarsaimtol kaptam)))
Foglalkozz a politikusokkal ekkora vehemenciaval,ok sok sok nullas penzekkel karositjak meg a nepunket! Azzal tobbre mennenk
Na, akkor tehát fogalmad sincs, ki csinálja a weboldalt a pilótajátékodhoz. És nem is érdekel, félrenézel inkább. Fantasztikus. A termék, amit megveszel, lopott, és drágább, mint a legális példány.
"amit te arulsz termeket ,ugyan olyat,sot jobb minosegben a boltokban meg lehet venni es raadasul negyed arba!"
Oh, tényleg? Mit árulok? (Bármit is, az biztosan jogtiszta...)
"Hany embernek kellett venni kezdocsomagot hozza?"
Egynek sem. Tudod egy rendes mlm cégben nincs kötelező vásárlás. Nem úgy, mint nálatok.
"Mikor keres az uj belepo???Elobb jo sokat beinvesztal, aztan toredek jutalek morzsakat kap!"
Tudod egy rendes mlm-ben nem kell beinvesztálnod, és ha meg is tetted, de nem tudod eladni, a cég visszavásárolja tőled. Nem úgy, mint nálatok.
"A MI RENDSZERUNKBE,2.5 EURO AMIT BE KELL INVESZTALNI<ES SEMMI TOBBET A SAJAT PENZTARCAJUKBOL!"
Persze, ezt tudom... Két fontos dolog ezzel kapcsolatban. Rendes mlmbe nemhogy 2.5-et, de semennyit nem kell beleinvesztálni. Az meg, hogy nem a saját pénztárcából? Hát, nem lennék olyan büszke rá, hogy mások pénztárcájából invesztálok...
"Aki ezt elolvassa az tudja,es latja ,hogy mi a kulonbseg!"
Ebben én is biztos vagyok...
"Egyetlen emert sem tudsz peldanak felhozni aki azt mondana,hogy megkarositottak a mi rendszerunkben!!!! "
Minden embert kár ér, amikor 2.5 eurót kifizet egy lopott, de legálisan is csak 0.99 dollárt érő könyvért. Az egyetlen módja, hogy csökkentse a veszteségét, hogy eladja másvalakinek azt, vagyis hogy áthárítsa a veszteséget másra.
Ez a sors vár mindenkire, aki alul van.
Tudod a legfontosabb dolog, ami megkülönbözteti a pilótajátékot az mlm-től az az, hogy a legalsó embernek, akihez már nem csatlakozik senki, annak is pluszos legyen a történet. MLM-ben pluszos, nálatok meg mínuszos.
"Nem ismeri a felepitest, nem ismeri, hogy mik vannak a csomagban,es a licencszerzodeseket sem!"
Te sem ismered, hogy mi van a csomagban, és licencszerződésed sincs! :)
Tudod, ez a másik dolog. Ha kiderülne, hogy mik vannak a csomagban, előre el lehetne dönteni, hogy szükségem van-e az adott könyvre mondjuk 1000 euróért, vagy megveszem legálisan 20euróért, vagy letöltöm ingyen... De nem. Csak a nagy titkolózás megy. Minden MLM vállalkozásban előre tudod, hogy milyen terméket kapsz, azt vásárlóként kipróbálhatod előre, és eldöntheted, megéri-e az árát. Nálad nem.
Csak két érved van. Hogy új a rendszer. Hát fantasztikus, tényleg. Kb havonta vannak új pilótajátékok, és havonta tűnnek el ezek pár év kifulladás után. Ha ez az érved, hgoy új, mit mndasz majd az embereknek a mélységben, miért éri meg csatlakozni? A rendes mlm cégek több évtizedes múltra tekintenek vissza.
A másik meg hogy csak 2.5 euró, keveset lehet csak bukni. Tedd hozzá, hogy pont ugyanezt, amit ezért kapsz, ingyen is meg lehet kapni... A bukás tehát garantált, még ha kis összegű is.
"Tudod,ilyenkor megnezem a mail postam,es atolvasom a koszono leveleket,amit a munkatarsaimtol kaptam"
blablablablabla... a jusson eszedbe, hogy minden megkeresett pénzt valakik elbuktak. És így örülj a postádnak!
Az MLM általában MUNKÁRÓL szól. Eljuttatunk termékeket vevőknek, amikhez anélkül nem fértek volna hozzá. Te nem dolgozol. Ez NEM MUNKA. Te olyan termékért kérsz pénzt emberektől, amit ingyen is letölthetnek. Te elhallgatod ezt az információt tőlük. Tévedésbe ejted, és ott tartod őket. Mindezt anyagi haszonszerzés céljából. Ezt tudod jól. Azt persze nem tudod, hogy pontosan ez a csalás definíciója.
Szomorú, hogy a céget magát nem éri utol az igazságszolgáltatás, hiszen nincs is cég.. :) A kiagyaló Andy Dollinger egy sima (illetve három egymás alatti) láncszemként veszi ki a részét... (Annyi, hogy neki nem három frontvonala van, hanem amennyit akar... Ő programozza a weboldalt...) De az egyes embereket el lehet kapni. Regisztálok valaki, fizetek neki, ő "elad" nekem egy jogsértő tartalmat. Elég egyértelmű lesz.. Sajnos pilótajáték szervezéssel nem lehet elkapni titeket, mert a sok buta embert felmentése érdekében úgy döntöttek a jogalkotók, hogy a részvételt nem büntetik, még ha tovább is szervezi valaki... De itt a szerzői jogsértés megállhat..
Na további szép napot, remélem hamar végetér az ámokfutás! Jövőre már sehol sem lesztek! :)
Ember! Te annyira ostoba vagy, hogy az faj!!
Te el is hiszed amiket mondasz?????
Sajnallak!!
A te MLM rendszered olyan,hogy a belepoknek nem kell semmit fizetni, es elore kiprobalhatja a termeket????Ha nem szervez be maga ala senkit akkor is keres vele penzt??? Az uj belepo hany szazalekot is kap????Mikor tud belole megelni ahogy te???
Mi a ceg neve????? Biztosan minden embert erdekel az ilyen rendszer!!!!!!!Ha annyira jot akarsz az embereknek OSZD MEG ENNEK A SZUPERJO MLM HALOZATNAK A NEVET!!!!!!!
Vagy nem mered?????
Tudod ez az AVOS modszerekhez hasonlit!!!!!
Ha annyira jol menne az uzleted,akkor foglalkoznal a munkatarsaiddal, es nem itt lokned a hulyeseged!!
Kicsit átmentél személyeskedőbe, úgy látom... Fogd vissza magad, kérlek, inkább koncentrálj a kérdések megválaszolására.
Ki működteti a 3upnext weboldalt?
Ki finanszírozza ezt?
Kitől kaptál engedélyt a jogvédett tartalom értékesítésére?
Miért éri meg 2.5 euróért illegálisan letöltenem egy legálisan 0.99 dollárba kerülő ekönyvet?
Minden MLM cég termékét kipróbálhatod előre, nem csak nálam van ez így. Egyszerűen odamész egy taghoz, kérsz tőle, mint vásárló, és kipróbálod. Ha nem tetszik, visszaadod a terméket és visszakéred az árát. Így van ez minden magára adó legitim mlm cégnél.
És igen, ha nem szervez be maga alá az új senkit, akkor is keres pénzt, hiszen ez egy kereskedelmi vállalkozás, minden termék értékesítése után kisker árrés illeti meg. Hogy hány százalék, 5, vagy 50, az teljesen mindegy. A különböző cégek kifizetési terve megmondja. Totálisan mindegy ez, ne terelj!
Hogy melyik a cég, teljesen mindegy, van pár jó. Jó az Amway, van cég, van termék, van garancia. Jó az FLP, van cég, van termék, van garancia. Jó a Nuskin, az Oriflame, a Herbalife, stb. Ezek mind jól működő MLM cégek. Ezeknél egyiknél sincs kötelező vásárlás, és lehet pénzt keresni anélkül, hogy belépne valaki alád. Vannak torzulások, amikor pénzügyi termékeket próbálnak mlm rendszerben értékesíteni. Az már határeset, de még OK. OVB, MPK stb.
Aztán vannak a pilótajátékok. Carbon Credit, Botanoo, Emgoldex, zeekrewards stb., meg most a 3upnext.
El fog tűnni ez is, nyugi... Most jól érzed magad, de el fog múlni... Talán majd találsz megint egy új csodát. Ami most indul! Első lehetsz! És az talán csak 1.99euróba fog kerülni!!! :)
Egyik mondatoddal utod a masikat! Elore kiprobalhatod...aztan meg azt irod visszakerheted az arat!!!!!
Most akkor mi is van???
Jo neveket soroltal peldanak!!!! Occsoert adjak a termekeket igaz??? Nem kell kezdocsomagot sem venni!!!!! Nincs kotelezo vasarlas!!!??????HM....
Ha nem probal ki minden egyes termeket az uzletkoto amit ajanl, akkor honnet van tapasztalata??? Mi alapjan allitja biztosra,hogy az a termek milyen jo????
Mert az agymosason azt mondtak??? Mivel tud tobbet az a labos ami 250000 forint, mint a teflon csucsminosegi termeke ?Ugyan azt meg lehet venni a teflon kinalataban 80000 forintert...
Visszaterve a kerdesekre!
Eloszor is ki vagy te?
Milyen ceget kepviselsz?
Ki működteti a ceged weboldalat ?
Ki finanszírozza ezt?
Kitől kaptál engedélyt a koppintott termekek értékesítésére?
Miért éri meg mas profin kifejlesztett termeket, lekoppintva olykor 200% os aron megvennem?
Kettonk kozul szerintem te felsz jobban, mert meg a neved sem mered a kommentekhez adni!!!!
Amugy meg ne fenyegess,es ne allits rolam valotlant ,mert ezt is buntetik
"Egyik mondatoddal utod a masikat! Elore kiprobalhatod...aztan meg azt irod visszakerheted az arat!!!!!
Most akkor mi is van??? "
Egy egysejtű is megérti, amit írtam. Kipróbálhatod, mielőtt REGISZTRÁLNÁL! Ha mégsem tetszik a termék, tehát nem tudnád ajánlani, nem kell regisztrálnod. Nálad az is titok, hogy mi lesz a "termék".. :)
"Ha nem probal ki minden egyes termeket az uzletkoto amit ajanl, akkor honnet van tapasztalata??? Mi alapjan allitja biztosra,hogy az a termek milyen jo?"
Ki mondta, hogy anélkül kellene állítani, hogy kipróbálta? És hogy jön ez ide? Tereled a témát?
"mint a teflon csucsminosegi termeke"
:) gondolom a tefal-ra gondolhatsz...
"Eloszor is ki vagy te?"
Szűts Jánosné vagyok. Na és? Ez számít?
"Milyen ceget kepviselsz?"
Semmilyet. Csak említettem párat...
"Ki működteti a ceged weboldalat ? Ki finanszírozza ezt? "
Látod? Ez jó kérdés. A partnercégem... És abból finanszírozza, hogy jövedelme van abból, hogy termékeket értékesít. És a tiedet? Mert neked céged sincs, ugye...
"Kitől kaptál engedélyt a koppintott termekek értékesítésére?"
A termék saját fejlesztés. Nézd meg bármelyik fent említett gyártót.
Tudod az a különbség, hogy egy céget utol lehetne érni, ha koppintana. A te pilótajátékod mögött nincs cég. Emiatt persze, hogy nincs fejlesztés. És utolérés sincs... :)
"Miért éri meg mas profin kifejlesztett termeket, lekoppintva olykor 200% os aron megvennem? "
Nem éri meg. Még jó, hogy ilyen nem fordulhat elő egy tisztességes mlm vállalkozásnál, hiszen pénzvisszafizetési garanciát vállal gyakorlatilag az összes cég. Nálatok meg ilyen nincs. Ezért kell neked ilyet vállalnod saját kontódra, hogy úgy tudjál balekot fogni...
NA, akkor most te jössz a válaszokkal. Vagy megy tovább a terelés? Persze, hogy megy, hiszen nem tudsz válaszolni. Nem lehetséges válaszolni, mert egy NAGY KAMU az egész 3upnext! NINCS cég, pilótajáték az egész. És lopott tartalmat árulsz drágán, átverve másokat. És nem mentség, hgoy "csak 2.5 eurót buknak az emberek", és nem mentség, hogy "de hát sokaknak bejött már az ára". Ja. Legalább annyinak meg nem. Ez matematika. De nem várom, hogy ezt mindenki megértse. Főleg, ha nem is akarja...
Szóval?
- ki üzemelteti a 3upnext weboldalt? (weboldalon nincs cégnév, se székhely, se telefonszám)
- honnan van pénze rá? (a hivatalos terv szerint semmi pénzt nem kap a szervező)
- mutasd az engedélyedet, hogy árulhatod a jogvédett tartalmat (a napoleon hill könyvet)
Szoval: raveszitek az embereket,hogy megvegyek a draga termekeket,felveszitek erte a jutalekot. Aztan a kedves ugyfel kenje a hajara.Jah, jo sok embernek elhinteni ezt a rizsat, minel tobb jutalekod legyen..aztan mar mellekes is ,hogy reggel vagy sem. Igy mar ertem,hogy halozatepites nelkul is igy lehet lehet penztkeresni!
Minden erdeklodonek adott,hogy megismerje a rendszert,es minden kerdesere valaszt kapjon.Meg arra is tetelesen hogy mi van a csomagokban! Senkinek sincs pisztoly tartva a fejehez,hogy mar pedig be kell regisztralnia.
Aki kitero valaszt ad az TE vagy!! Meg a nevedet is elhallgatod!!
A cegedet,megjobban! Hazudsz,ez nyilvanvalo! Olvasd vissza amiket irtal.Eddig arrol volt szo ,hogy egy konkret ceget kepviselsz.Most meg azt irod, nem...HM..
Mar sokszor leirtad ugyan azt,csak mas kontosben!
En itt lezarom reszemrol,ezt az ertelmetlen beszelgetest!
Ugyan azt olvasom hosszu ideje.
Ha ugy gondolod lopok,hat legye ugy! Ha ugy gondolod, az emberek ezzel nem keresnek penzt legyen ugy.Mellekes ,hogy TE mit hiszel,vagy mi a velemenyed!
Nekem az szamit,hogy akinek ajanlottam azok bizony orulnek a jovedelmuknek!
Szoval pont,itt a vege.
"Eddig arrol volt szo ,hogy egy konkret ceget kepviselsz.Most meg azt irod, nem...HM.."
Nem azt írtam. Együtt dolgozom egy céggel, de nem képviselem, arra semmilyen felhatalmazásom nincs. És a téma szempontjából mindegy is, hogy kivel dolgozom együtt. Írtam példákat, akik tisztességes cégek. Ahol van garancia, tehát se a vevő, se a forgalmazó nem veszíthet. A tied nem ilyen.
"Mar sokszor leirtad ugyan azt,csak mas kontosben!"
Te meg még egyszer sem írtad le, hogy ki és miért fejleszti a weboldalatokat. Tudod az egyik partnerem egy nagyon okos srác. A terv meghallgatása után a kérdése az alábbi volt: "És miért jó ez a cégnek?" És valóban, ez egy nagyon fontos kérdés. Megválaszoltam, csatlakozott. Te ilyen kérdést nem tettél fel, és nem is tudsz rá válaszolni.
"En itt lezarom reszemrol,ezt az ertelmetlen beszelgetest!"
Látod, pont ez a baj. Nem miattam... Engem nem érdekel, hogy beszélgetünk-e. Az viszont csalódást okoz, hogy most, hogy felnyílt a szemed az egyértelmű visszásságokra, továbbra is igénytelen vagy a tények tekintetében, és nem próbálsz meg velem együtt választ keresni a feltett kérdésekre.
A tisztességes, és elvárható viselkedés a részedről az lett volna, hogy azt mondod: "Figyelj, erre a kérdésre én sem tudom a választ, de tudod mit, engem is érdekel, úgyhogy megkérdezem a szponzoromat..."
"Ha ugy gondolod, az emberek ezzel nem keresnek penzt legyen ugy."
Nem mondtam, hogy emberek nem keresnek pénzt. Azt mondtam, hogy minden egyes megkeresett eurót valaki más fizette be úgy, hogy meg lett károsítva, hiszen ingyen is elérhető tartalmat vásárolt 2.5 euróért.
"Mellekes ,hogy TE mit hiszel,vagy mi a velemenyed!"
Ebben egyet értünk!
"Nekem az szamit,hogy akinek ajanlottam azok bizony orulnek a jovedelmuknek! "
Így van, neked csak az számít. Az, hogy alattuk meg bizony nem örülnek a bukásuknak, nos, az nem számít neked.
"Szoval pont,itt a vege."
OK, szóval hivatalosan is feladtad, illetve megtagadtad a válaszadást a kérdésekre. OK, mondtam én, hogy ez lesz.
A 3upnext átverés, pilótajáték, és nem valós otthoni internetes munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!