MLM témában van valakinek pozitív tapasztalata?
Úh, durva!
Ezt írod: "En felajanlom a belepoimnek, hogy visszafizetem a 2.5 eurot amit befektet,(ezzel tud elindulni, nem regisztracios dij,ez kozvetlen a sponzor pay pal szamlajara megy"
Tehát fizessek NEKED 2.5 eurót, hogy kapjak jogot, hogy mástól is elkérhessek 2.5 eurót? FANTASZTIKUS! :D
Hja, hogy ezért a pénzért illegálisan letölthetek egy amúgy jogdíjas napoleon hill könyvet? Szuper, de azt vagy megveszem 0.99 dollárért hivatalosan ( [link] vagy letöltöm ingyen, ha már lopni akarok, amire buzdítasz, ugye...
Utána még egyre drágábban hasonlóképpen hozzájuthatok egyéb lopott, vagy amúgy ingyen is elérhető dolgokhoz? Ez megéri? Vagy nem így van?
Amúgy áruld el, amikor korlátlan mennyiségben elkezded árulni mondjuk az első könyvet... Hogyan fizeted ki a szerzőnek járó jogdíjat? Sehogy? Hmmm...
Jövőre beszélünk, hol tart a növekedésed, és a havi jövedelmed!
"egy MLM rendszerben ha nincs alattad ember akkor is keresel"
Tudod egy MLM rendszernek az alapja a PIACKÉPES termék vagy szolgáltatás, amiket rendszeren kívüli vevőknek értékesítenek...
Itt a te terméked nem piacképes, mert drága. 0.99 dollár helyett 2.5 euró. Azon kívül nem piacképes, mert lopott, vagyis illegálisan letöltött példány. Aztán meg nem is rendszeren kívül értékesíted, mert ott lehetetlen. Senki nem fizetne a könyvért. Mindenki csak azért csatlakozik, hogy jöjjenek utánuk is emberek, és ők is fizessenek nekik. Jöjjön vissza a 2.5 kidobott eurójuk...
Még egy dolgot megpróbálhatnál megmagyarázni. Nem nekem, hanem magadnak. Ugyanis szentül hiszem, hogy a szándékod tiszta, és nem szándékosan téveszted meg az embereket, csak ilyen dolgokba még nem gondoltál bele... Szóval... Ha minden tranzakció szigorúan a tagok, tehát eladó és vevő között zajlik, akkor ki és miből finanszírozza a 3upnext weboldal fenntartását? Ki készíti a "hivatalos" videókat mindenféle nyelven? Hogyan lesz ez a készítőnek kifizetődő?
Gondolkozz!!!
Ja, és még valami...
Ha megnézem a youtube.comon a 3upnext "hivatalos" videóit, azokat egy Andy Dollinger nevű egyén tölti fel ( https://www.youtube.com/channel/UCvAe6t-99rvezYOY-5SKlKg), tehát gondolom, hogy neki jó sok köze van a dologhoz... (Romániai magyar, aki anyanyelvi szinten beszél héberül is, itt a linkedin profilja: [link]
Ha megnézem az ő google+ profilját ( [link] ott van, hogy munkahelye: ClicksEffect.com
Ha elmegyek erre a weboldalra, a google értesít, hogy az oldal meg akarja hekkelni a számítógépemet, adatokat, jelszavakat, bankkártya-információkat akar lopni tőlem. (Ja, és a másik oldala, a cosmetologyusa.com egy "known malware distributor"...)
Most bízzak meg benne? :-o :)
Hát igen, jól mondtad... sokan nem néznek eléggé utána a dolgoknak, és túl hamar ítélnek. Elvakítja őket a gyorsan sok pénz...
Szerinted kettőnk közül ki nem nézett eléggé utána ennek a 3upnext dolognak?
"A konyv hasznos, a tanulas ,tobb tudas meg senkit sem tett tonkre."
:) De te lopott könyvet árulsz drágán! :) Hagyjuk, látom eléggé elvakult vagy ahhoz, hogy változzon a véleményed. Mindegy, majd rájössz...
Ja, a könyvet korlátlanul árulhatod, hiszen semmi nem akadályoz abban, hogy többször is regisztráld magad... ugye? :) De OK, legyen csak három... Azután a három után fizetsz jogdíjat? Nem.
De nem ez a lényeg, hanem hogy fontos kérdésekre nem tudsz válaszolni. Tudod mit? Amire nem tudod a választ a fentiek közül, tedd fel te a webkonferencián, és éld át te, hogy kivágnak onnan, hogy ne rontsd a levegőt. A végén még nem sikerül átverni a többi nézőt...
Tehát:
- lopott (illegálisan terjesztett) a könyv, amit árulsz?
- ki felelős a weboldal üzemeltetéséért? Cég vagy magánszemély? Mi a neve?
- miért üzemelteti azt, mi a célja vele? Profit?
- honnan van pénze az üzemeltetésre?
Amúgy kérlek ne hasonlítsd ezt a pilótajátékot az MLM rendszerekhez. Az MLM rendszerekben valódi és exkluzív termékek vannak. Az árösszehasonlításuk felesleges, mert egyediek. Te viszont nem egyedi terméket árulsz. A te általad árult könyv ugyanolyan, mintha az amazonon venném meg negyedáron. Ráadásul az tiszta, őszinte termék. A tied meg lopott! Ha pedig lopottat akarok, akkor letöltöm ingyen. Az nem teszi erkölcsössé az "üzletedet", hogy van, aki pénzt keres vele. Az meg pláne nem, hogy valódi legális mlm rendszerekhez hányan csatlakoznak.
Lopott a termék, amit árulsz. A velejéig bűnös, amit csinálsz. Persze ha lecserélik a "terméket", még nem lesz tisztább a rendszered... Tudod pont az ilyen dolgok mocskolják be az mlm-et..
Egyébként nem az a baj, hogy nem tudsz válaszolni a kérdésekre, hanem az, hogy olyan elvakult vagy, hogy NEM IS AKAROD MEGHALLANI A KÉRDÉSEKET. Személyes sértésnek veszed, ha ilyen kérdések felmerülnek egyáltalán. Majd ha tényleg érdekel, ki és miből finanszírozza a weboldalt, a fejlesztést, a fenntartást, a kedvelt sms-eidet, és nem kapsz rá választ "fentről", majd én elmondom neked, rendben? Most persze még nem vagy készen, hogy meghalld az igazságot. De eljön az az idő, meglátod.
"Te honnet veszed ennyire biztosra,hogy lopott konyvet arulok? Konkretumot irj!!"
Tessék, a hivatalos bemutatódból: "Egyszerűen vásárold meg az első csomagot, egy e-könyvet ("Think and Grow Rich" - Napoleon Hill), amely csupán 2,50 Euro. Ezzel hozzájutsz egy korlátozott engedélyhez, amely segítségével te is el tudod adni az első csomagot másoknak!"
Hát, innen. Neked NINCS engedélyed. Se korlátozott, se semmilyen. Így tovább sem adhatod azt.. :) A jogdíjakat nem fizeted a jogtulajdonosnak, hiszen azt sem tudod, ki a jogtulajdonos.
Ahelyett, hogy tovább tereled a szót, inkább elgondolkozhatnál. Most már lassan kezdek csalódni benned, és lassan a rossz szándékot is feltételezem rólad, hogy a régi hited védelmének érdekében hajlandó vagy szemet húnyni a jogsértések felett, félrenézni, ha megmutatják a hibát a rendszerben, és továbbra is kiszedni másokból a 2.50 eurójukat...
Továbbra sem tudsz (és látszólag nem is akarsz) választ adni (se kapni) olyan egyszerű kérdésekre, mint hogy ki felelős a weboldalért. Hogy jogszerűen terjeszted-e a jogvédett e-könyvet, és hogy az egyszeri vásárló (tudod, akik fenntartják az MLM hálózatokat) miért vásároljon tőled négyszeres áron kétes eredetű e-könyvet, ha megkaphatja azt negyedáron jogszerűen, vagy letöltheti ingyen.
Erre csak egyet tudok írni, jajjjjjj.
Minden MLMes a legjobb tudása szerint válaszol a kérdésekre, ez a munkánk.
De itt lehet, hogy azt tanítják, hogy az ember legyen bunkó arrogáns, beképzelt, bunkó és nehogy válaszoljon a kérdésekre hanem tereljen? Persze ezen sem lennék meglepve, de nem hiszem. Inkább az emberünk sértődik meg azon, hogy kérdezni merünk tőle. Lehet, hogy ő maga sem tudja a választ, de könnyebb neki bunkónak és lekezelőnek lenni, mint megírni, hogy ő sem tudja és utána néz.
Ugy gondolom eddig nem voltam bunko sem lekezelo!Jah,hogy te is halozatepito vagy? Melyik rendszerben?Mi a neved?Ki uzemelteti a cegedet? Mennyi penze van belole?Nagyon gyenge lehet az oktatas nalatok, ha az MLM rendszert ugy kepzeled el ahogy leirtad!! Gondolom nem lehetsz sikeres, ha igy akarod a konkurennciat "letudni".
Mar reg nem a valaszokrol szol a dolog.TE tolvajnak,csalonak titulalsz engem!!Egy 5 perces videot lattal, amibol nem ertettel meg semmit!
NEM LOPTAM A KONYVET!!!!!!NEM csapok be senkit.
Nagyon sekelyes lehet a tudasod, es gondolom nem is keresel sokat az uzletedben,ha 2.5 eurorol ugy irsz mint ha ez egy vagyon lenne, es aki lehetoseget lat ebben a munkaban,az elvesziti az egesz vagyonat!
IRD KI A NEVED! ADJ VALASZT A KERDESEMRE!!!AZTAN EN IS VALASZOLOK A TIEDRE!
"Mar reg nem a valaszokrol szol a dolog."
Hát, arról sosem szólt. Sokkal inkább a kérdésekről. A megválaszolatlan kérdésekről.
"NEM LOPTAM A KONYVET!!!!!"
Nem, hanem balek módjára fizettél egy lopott könyvért. Utána pedig továbbértékesítetted, tehát balekokat fogtál, akik fizettek egy lopott könyvért.
Vagy rosszul tudom? Amikor megvettél egy példányt, és eladsz hármat, vagy kilencet, vagy huszonhetet, vagy 81-et, akkor fizetsz jogdíjat a szerzői jog tulajdonosának?
A helyzet az, hogy te úgy gazdagodsz, hogy NEM teremtesz értéket. Egy ingyen letölthető, vagy az ajánlatodhoz képest negyedáron legálisan megvásárolható könyv eladása másoknak NEM értékteremtő. Még akkor sem, ha ezzel jogot kap az illető, hogy eladhassa másoknak ezt. Hahaha. Mintha amúgy nem lenne ugyanannyi "joga" ugyanerre... És még csak a 2.50 eurós könyvről beszélek. (Vajon mennyit érhet az a könyv, amit az arany szakasz végén 1000 euróért veszel meg? :) Talán hagyjuk is...)
"Nagyon sekelyes lehet a tudasod, es gondolom nem is keresel sokat az uzletedben,ha 2.5 eurorol ugy irsz mint ha ez egy vagyon lenne, es aki lehetoseget lat ebben a munkaban,az elvesziti az egesz vagyonat! "
Ez nagyon béna volt. Az én tudásomnak és a keresetemnek semmi köze ahhoz, hogy te miből gazdagodsz. (A tudásomat nem tudom magam megítélni, a keresetemhez semmi közöd, elég legyen annyi, hogy lehet, hogy csak ebből élek...) A csalásra pedig az az érved, hogy de hát én csak 2.5 eurót vettem el az emberektől, az meg igazán nem nagy pénz?!? A helyzet az, hogy minden megkeresett pénzed másoktól lett kicsalva. Ha keveset keresel, akkor kevés ember 2.5 eurója bánja, ha sokat keresel, akkor meg sok emberé... Ez mentesít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!