Hogyan éljünk meg ennyi pénzből?
Világéletünkben gazdagok voltak a szüleim, most viszont havi 150.000 ft-ból kell majd megélnünk 4-en. Ebből csak apa gyógyszerei 40.000 ft.(támogatással)
A házunk nem túl nagy, nem is kicsi, de a számlák kb 60.000 ft összesen.
Mit tegyünk? Már azon is gondolkoztam, hogy elmegyek prostinak...
Nem igazán érdekel, hogy elhiszitek vagy sem, majd felteszem máshogy a kérdést.
Senkik nem vagytok, hogy bizonygatnom kelljen.
Ööööö! Az előbb azt írtad, hogy a 40 ezer a bírság törlesztése.
Egyébként nagyon szórakoztató ez a délután, eddig fásult voltam, de most kissé felébredtem.
Nem kell bizonygatnod, tök átlátszó. Ami normális reakciót kaptál, azt letojtad. Csak a negatívakra reagálsz - ez a trollok szokása.
Másrészt ezt épeszű ember nem a gyakorikérdéseken vitatja meg - ha igaz lenne, amit írsz, az egy olyan válság, ami egy család magánügye, ráadásul te mint gyerek nem vagy elsődleges döntőhelyzetben - a szüleid felelősek ezért és érted.
Harmadrészt meg ha a maffia így odacsapott, nem hinném, hogy itt vernéd a melled.
Szerintem láttál egy jó filmet, ami megihletett. Nincs abban semmi, de tudni kell abbahagyni is.
Igen, a rhadékoknak annyi, mit nem lehet ezen felfogni???? Hol írtam, hogy csekken kell befizetni az államnak??? SEHOL.
Akkor meg hagy ne én legyek már hülye, bssza+
Ó, köszi a kedvességet. Én barátkozok "illegálisakkal". Akárkik is legyenek ők.
Na eredj facebook-ozni.
Ó, köszi a kedvességet. Én nem barátkozok "illegálisakkal". Akárkik is legyenek ők.
Na eredj facebook-ozni.
Tegyünk bele még egy remek csavart, talán a filmekben sincs ilyen:
Érkezik Szergej és barátai pénzbehajtó BT, és nekik adjátok azt is, amit az államnak nem fizettek be csekken.
Ezek után Borisz a futár sorban áll a postán, hogy ő fizesse be az államnak járó részt, sőt némi adót is befizet, ha már ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!