Hogyan éljünk meg ennyi pénzből?
Világéletünkben gazdagok voltak a szüleim, most viszont havi 150.000 ft-ból kell majd megélnünk 4-en. Ebből csak apa gyógyszerei 40.000 ft.(támogatással)
A házunk nem túl nagy, nem is kicsi, de a számlák kb 60.000 ft összesen.
Mit tegyünk? Már azon is gondolkoztam, hogy elmegyek prostinak...
Na jól van, kérdezőke, menjél, nézzél valami jót a youtube-on, ha unatkozol. Eddig voltál hihető.
Illetve eddig se, de próbálkoztam.
Ez miért maffiatörténet? Az, hogy meglettünk fenyegetve egy régi dolog miatt?
És még hány hasonló eset van, csak nyisd ki a szemed...
De hol írtam, hogy HITEL VOLT? Sehol!
Nem hitel volt! BÍRSÁG, aminek egy részét legálisan kell befizetnünk, a másikat meg nem legálisan, hála annak, hogy kiderült
Kedves kérdező!
Jöjjön egy kis matek! Figyelj erősen légyszíves. Pontosabban segíts a számokkal, mert kezdek agyvérzést kapni!
150000ből kell megélni. Ebből 60 a rezsi, 40 a gyógyszer, 40 a törlesztés.
A 80 misi negyede a hivatalos bírság, a többiért Szergej, Alexej, és Iván jön havonta, talán Fjodorov is jelentkezik néha.
De már az első feladatnál is 10000Ft maradt havonta. Ennek a levezetésében segíts kérlek, mert nem nagyon megy ez ma nekem.
Megmondanád, mit vezessek le?
Mit nem értesz???
Jó, most csak írtam valamit, a hitel még a tisztességes csoportba tartozik. Ez a legális/illegális bírság ez már nekem magas.
Láthatólag egy Professzor sem érti felettem a dolgot, szóval itt már tényleg gondok vannak. :D Értelmetlen az egész, amit összehordasz, menj prostinak azt kész.
Az eszmefuttatásodat kedvesem!
A számok nem stimmelnek, nem gyanús?!
Maradjunk a lényegnél. Ha apa olyan legális volt, akkor az ukrán testvérek miért jelentkeznek 60 millióért?
Tekintve, hogy a 80 milla negyede bírság: Ez 20 millió
Marad 60, amiért mások érkeznek, de ott nyilván nem 40ezer a havi törlesztő.
Ha 48 milliót fizettetek eddig, akkor marad 32 misi. Mondjuk, hogy az egészet az ukránok kapták. Akkor a 20 millió 40 ezrével törlesztve. az röpke 500 hónap,vagyis 41 év.
És még marad a barátoknak is némi tartozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!