Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most ez hogy van teljesen...

Most ez hogy van teljesen bekavarodtam?

Figyelt kérdés
Na úgy volt még előző hónapban volt ez a activia garantált havi ajándék ami a netpincérnél 2 1500ft kupon volt tehát ez volt a havi ajándék oké be is váltottam 20 kódra megkaptam regisztráltam a netpincérnélnél tegnap pedig rendelni akartam gondoltam túlhaladom egy száz forinttal és kész csak úgy lehetett felhasználni a kupont hogy bankkártyával fizetek oké megadtam az adatokat ki írja hogy sikertelen rendelés aztán megnézem a kuponokat és ottvan hogy kupon 1500 ft ill treno vagyis eggyet már beváltottam megcsináltam mégegyszer ugyan így és vártam na csöngetnek aztán mondja futár hogy 1640 lessz és csak egy pizzát hozott mondom de én bankkártyával fizettem és felhasználtam egy danon 1500 kupont a netpincéren keresztül és hogy én 2. Rendeltem. És azt mondta hogy ők ill treno hogy nincs is szerződésük a netpincérrel. És végül kifizettem és megnéztem a kupont hogy eltünt e de nem vissza jött hogy ez most hogy van egy pizzát kaptam nem kettőt nem használtam fél a kupont eggyet se!
2013. dec. 28. 11:22
 1/1 A kérdező kommentje:
Lécci segítsetek kíváncsi vagyok
2013. dec. 28. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!