Zavarna titeket? Ciki? FONTOS!
Ha magánszemélytől veszed,akkor ennyi alkudás belefér.
De ha boltban veszed,akkor nem adhatják oda akkor sem ha 10 Ft hiányzik.
Igen zavarna, roppant kellemetlen helyzetbe hoznál, ha tőlem vennéd. 400 Ft egyes embereknek elég sok, az egy kiló kenyér meg egy kis felvágott. Vagy egy hamburger stb. Ha megbeszéltek egy vételárat, illik ahhoz tartani magad, vagy akkor átveszed másnap tőle stb.
Szerintem ne hozd kellemetlen helyzetbe ezzel, hisz nem tudhatod, milyen anyagi helyzetben van.
Nem kell tok, mert van neki saját vagy nem tetszik, amit adsz.
Menj el sétálni valamerre, és a földön keress pénzt. Egyébként nem hiszem el, hogy nincs valami gatyában vagy kabátzsebben, szatyor vagy táska alján, vagy csak a polcon 400 ft apró.
Lehet, hogy zavarna.. A fiókok rejtett pénzforrások! Ma 3 szekrényből száműztem a dolgokat és találtam 4 ezer Ft-ot. Szóval próbálkozzzzzz! :D:D
A szomszéd csak ad 400 Ft-ot kölcsönbe. Mond azt, hogy este visszaadom, csak ennyi kéne még hozzá. Ha az egyik nem ad, próbálkozz a másiknál, az egyik biztosan ad. Nem hiszem, hogy ne lenne otthon ennyi.. Szüleidet felhívhatod, hogy hol van esetleg pénz, vagy valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!