Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki szerint ez ciki vagy zavarná ez egy párkapcsolatban és miért?
Ha pl 1-2 hónappal fiatalabb a srác mint a lány meg esetleg alacsonyabb.
Nem vagyok ilyen helyzetben,csak láttam már itt párszor hogy van olyan akit ez zavarna.És mért?
nekem volt már alacsonyabb párom,akor ez nem zavart,most már zavarna...
Jelenlegi párom,aki életem értelme nem 1-2 hónappal fiatalabb,hanem majdnem 2 évvel,de kit érdekel,ha közös az életcélunk,családcentrikusak vagyunk,megértjük és szeretjük egymást...
Nekem a volt barátom fél évvel fiatalabb volt és az orromig ért, mégis imádtam. :(
De véleményem szerint, ez fiatal korban jobban zavarja a lányokat, engem is zavart emlékszem még gimis koromban hogy egy két évvel alattam járó srác akart velem járni, nem a kora volt a kizáró ok, de 17 évesen még zavart.
A férjem másfél évvel fiatalabb, mint én és talán ha 5 centivel magasabb. Ha valakit ez zavar, az nem tudja mi a szerelem.
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!