Hogyan dolgozhatnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! 17 éves diák vagyok, nyáron kezdtem el apróbb munkákat csinálni, boltban kisegítés, és főként szórólapozás az amire a szövetkezett hívott.. most is iskola után néha megyek, de nagyon keveset kapok.. időm is engedi, és szívesen dolgoznék heti 4 napot legalább, hogy kereshessek egy kis pénzt.. ez elég nehéz mert sajnos nincs olyan ismerősünk aki betudna juttatni valahova, így maradnak a szövetkezetek, de persze ez így kevés.:/ Mit tegyek? Mcdonaldsba érdemes lenne? Azt hallottam hogy nagyon fárasztó.. de szeretnék pénzt keresni, gyűjteni dolgokra.. mit tanácsoltok?
Előre is köszönöm a válaszokat :))
17L
2013. okt. 8. 17:05
1/4 A kérdező kommentje:
és ami hosszabb távú munka lenne , mind +18as, de ez olyan rossz, én is tudnék úgy dolgozni mint egy 18 éves :/
2013. okt. 8. 17:22
2/4 anonim válasza:
sok remény nincs. jelentkezz minél több diákszövetségbe és nagyobb eséllyel találsz :)
3/4 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm az őszinte válaszod.:) Biztosan könnyebb lesz ha 18 leszek, de az még egy év :/
2013. okt. 9. 07:00
4/4 anonim válasza:
18 annyival jobb hogy mehetsz pénztárosnak + éjszakai meló is lehet ami többet is fizet. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!