Hogyan dolgozhatnék Spanyolországban?
18 éves lány vagyok. Gimnáziumba járok, 5éves (nyelvi előkészítő) osztályba, tehát még van 1 évem. Szeretnék továbbtanulni, egyetemre/főiskolára menni, de félek, hogy nem vesznek fel. Ha ez így lenne, úgy terveztem, kimennék dolgozni külföldre, leginkább Spanyolországba. Sajnos nincsen kint ismerősöm és nem tudom hogyan/hol dolgozhatnék?!.
(Van egy középfokú angol nyelvvizsgám és fél éve tanulok spanyolul is.)
Komolyan gimnáziumos létedre ennyi eszed van? Európában Görögország után Spanyol az az állam, ahol a legnagyobb a munkanélküliség! Én sem hittem el, hiába láttam nap, mint nap a tv-ben, kimentem, kint voltam 2 hónapig (1 hónapja jöttem haza), alig tudtam hazajönni, elfogyott az összes spórolt pénzem is, úgy átb*sztak, ahogy csak lehetett!
MEgfogadtam, hogy soha többet oda, mégcsak kirándulni sem! Pedig gyönyörű, az biztos!
Csak ismerősön keresztül tudsz ott elhelyezkedni.
Úgyhogy pasizz be.
Én meg azt mondom ha meg sem próbálod akkor, esélyed sincs...
Az előttem szólónak rosszak a tapasztalatai nekem meg jók, pedig még csak nyamvadt éretségim sincs, tovább megyek, mikor kimentem még spanyolul sem beszéltem, és ráadásul, ismerősöm sem volt.
Most 3.éve recepciósként dolgozok havi 1000-1200€-ért
A munkanélküliséges statisztikás témába meg nem mennék bele... évente +2-3 barátomnak tudok munkát szerezni... munka van csak dolgozni kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!