Bpeter013 kérdése:
Pohárszedő, tapasztalat nélkül. Hogyan?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet pohárszedő tapasztalatot szerezni,ha sehova nem vesznek fel nélküle? Mennyire nehéz meló? Ha azt hazudom,hogy már van csináltam ilyet nagyot lehet bukni?2013. okt. 5. 10:46
1/2 anonim válasza:
:D A pohár szedő fog egy jo nagy tálcat es összeszedi a használt poharak át a rendezvényen. Igen, le lehet bunko, mivel ha életedben nem fogtal tálcat, nem fog menni.
2/2 AlexMason válasza:
Nem valami nehéz meló, én is nulla tapasztalattal, egy haver révén kerültem be egy clubba, szombatonként pohárszedő vagyok. Fogsz egy tálcát, mész körbe és szeded a poharat. Ha nem ejted el, fasza vagy. :D Nálunk még az is hozzá tartozik, hogy szétválogasd, mi megy kukába, mi szelektív, pl Bombás doboz is külön megy. Ha úgy adódik, mosogatni is kell, valamint feltölteni a hűtőket. Nagyon jó meló lehet, ha nem bénázol, inni lehet, zene szól, a csajoknak tetszik hogy clubban melózol. HAjrá ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!