Ha még nem dolgoztam nyáron diákmunkásként az gond?
Figyelt kérdés
19 vagyok, még nem dolgoztam eddig semelyik nyáron. Azt tudom, hogy van olyan diákmunka ahova tapasztalat kell, de a többinél lehet ez gond (mondjuk egy egyszerűbb pl: csomagolós munka esetében)?2013. júl. 8. 13:58
1/3 anonim válasza:
Nekem nem baj. Amúgy a legtöbb munka nem olyan őrdöngős. Én most 800Ft bruttó órabérért dolgozok, 18+ volt a feltétel, meg az elején kicsit bele kellett tanulni. (komolyabb munka, nem egy kukorica címerezés)
2/3 A kérdező kommentje:
Olyan szempontból lehet gond, hogy későbbi (amikor már a végzettség szerint keresek munkát) munkavállalásnál nem lesz elég tapasztalatom?(diákmunkával nem tudok szakmába vágó dolgot csinálni, de maga a munkatapasztalat számít-e)
2013. júl. 8. 23:48
3/3 anonim válasza:
Nagyon sok helyre nem kérnek tapasztalatot, vagy kiírják, hogy előny a hasonló munkakörös tapasztalat, de van amikor +200 főt keresnek és akkor olyannak is van bőven esélye bekerülni, akinek nincs tapasztalata (adminisztratív melók). Gyári- betanított- munkákba/mezőgazdasági/árufeltöltői/pénztárosi(Tesco)/gyorséttermi munkákba sem feltétel a tapasztalat. Van ahol van egy betanítási nap, ahol (jobb esetben) mindent elmondanak, hogy mit, hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!