Ezért ti írnátok a vásárlók könyvébe?
Ma délelőtt vásároltam a helyi szupermarketben. Nagy volt a sor, és az öreg pénztáros nő majdnem mindenkinek rosszul húzta le az árut (szokása, meg rosszul visszaadni) így még jobban feltorlódott a sor. Nem volt nálam elég pénz, így egy alutasakos cicakaját ki kellett sztornóznia. Be szól(mellette a biztonsági őrnek, hogy halljam) hogy milyen hülyék a vásárlók, hogy nem tudnak számolni (discalculiám van, de lényegtelen, mert ezt ő úgysem tudja) és hogy most miattam fel kell állnia, és 2 lépést tennie, hogy odahozza a "kulcsot" amivel fél másodperc alatt tud sztornózni. Vásárlás után nem adott nyugtát. Elég megalázó helyzetbe hozott a hülye beszólásával. Előttem egy ázsiai csajszi állt, aki alig értett magyarul, neki is valamit rosszul számolt, és még a pénztárosnak állt feljebb.
Ez már annyira nem ide tartozik, de ebben az üzletben állandóan bunkók és flegmák velem az eladók és a pénztárosok, pedig okot nem adok rá. Mindig én köszönök előre, ők meg csak vágják a pofákat, az is baj, ha 5000-est adok, az is, ha aprót.
Jogosan háborodom fel a történtek után, vagy csak bolhából csinálok elefántot? Hozzátenném, hogy a férfi eladók sosem bunkók, csak a nők. (boltba pedig nem báli ruhába megyek le, csak mindig tisztán és ápoltan,nekik pedig mindig zsíros a hajuk, koszos a kezük és a ruhájuk)
Írj be akkor a panaszkönyvbe. Nem lehetnek ilyen bunkók a vevőkkel.
Ha koszos a ruhájuk, kezük, akkor meg ÁNTSZ.
"Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha lesz0psz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha lesz0psz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te sz0pni jársz ide..."
Azt nem írod melyik áruházlánc. (tippre SPAR mondjuk....) De általában írhatsz a vásárlók könyvébe, de sokkal célravezetőbb, hogyha megkeresel egy áruházi vezetőt és neki elmondod a panaszod. Persze mindezt nem úgy, hogy ott a kasszánál követeled, hogy jöjjön ide, hanem az incidens után elbattyogsz a vevőszolihoz és ott megkéred a vevőszolist, hogy hívja neked ide pl. a HR vezetőt, ha nagyobb áruházról van szó vagy ha kisebbről akkor aki ott van. Valaki mindig van ott, nem kell elhinni a "most épp nem ér rá" meg az "épp házon kívül van" szövegeket. Ha neki NORMÁLISAN elmondod mi a problémád fog tenni az ügy érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!