Milyen a vízimentősködés a nyárra?
A tanfolyam 60 ezer és 30 napot ledolgozol kevesebb fizetésért, vagy a tanfolyam 100 ezer és ugye teljes fizetést kapsz egyből.
Én nem csinálom, de a két mostani egyetemi lakótársam (és egyben gimis osztálytársaim) tavaly nyáron megcsinálták és most is vízimentősködnek.
Az egyiküket most a Balatonról Sopronba osztották be és nyílt víz helyett pár napig medencékre felügyel. Ilyenre is sor kerülhet.
A másikukat megkérték, hogy járja körbe pár év alatt a Balaton összes VMSZ által üzemeltetett strandját és írjon naplót róla, amit később majd publikálnak az interneten.
Anyagilag akkor éri meg, ha nem finnyáskodsz és szinte egész nyáron lent tudsz lenni a Balatonon, minimum olyan 60 napot dolgozni (7 napból 1 szabadnap) május 15 és szeptember 15 között.
A fizetés talán 4500 ft egyből, ha 100 000-ért csináltad a tanfolyamot, vagy ha 60-ért, akkor az első 30 munkanapodért 3500-at kapsz és aztán lesz 4500.
Fontos még, hogy ne költs magadra sokat, ha a keresett pénzzel más célod van. Napi kevesebb, mint ezer forintból érdemes tudni kijönni.
Állítólag van valami trükk arra, hogy ha vízimentő vagy, akkor szerezz valahogy egy 90%-os MÁV-os ÉVES BÉRLETET. Ezt majd idén tesztelik a lakótársaim, hogy tényleg így van-e. Ha ilyen lehetséges, már önmagában elképesztően megéri a tanfolyam.
Egyébként a fizetése ugyanannyi nagyjából, mintha a McDonaldsban, vagy a Tescóban dolgoznál, plusz itt még magadra is költened kell (ételre és utazásra). A lakótársaim is inkább a kaland miatt csinálják.
ez nem így van!
akár kedvezményes, akár teljes árú tanfolyamot csinálsz, nettó 3900/nap
én vízimentőként dolgozom a VMSZ nevű egyesületnél, és nyári munkának szerintem nagyon jó.
tényleg nem "robbantasz vele bankot" de a társaság nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!