Van itt olyan aki forex kezelt számlával komolyabb összegre tett szert?
Saját magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. Nem érted mit írok. De nem is várom el.:)
Mellesleg nyugodtan sértegess. Magadat minősíted vele. Na én most mentem. Jó szórakozást/irigykedést. Hali:)
Azért elég nagy az arcod a semmire....
Rajtad kívül is vannak vagyonos emberek csak nem vágnak felrá az a nagy helyzet!!! Tehát joggal "piszkálnak"!!!
"Mondtam, hogy alapkezelőnél van. Én nem kívántam vele foglalkozni. Nekem évi nettó 14-16% bőven megfelel."
Linket te is dobhatsz f67 :), ez engem is érdekelne
"A cégek profitjának 10%-ról beszéltem. De nem lényeges:) Sajna még nincs 3-4 milliárd:( De majd idővel:)"
Most akkor hogy van ez? Tied a fentebb említett cégek tömkelege, de ez nem a te pénzed? Ha nem a te pénzed, hanem a cégé, de a cég a tied, akkor miért nem a te pénzed? Felhomályosítanál?
Elvesztettem a fonalat!
2 cég az enyém. Ezeknek a profitjának 10%-át ajánlom fel. Évtől függően változik a nyereség. Azonban csak töredékét veszem ki, a többit vissza szoktam forgatni újabb gépekre, fejlesztésekre.
Nézd meg az OTP SUPRA, EMDA alapokat. Concorde Rubicon, 2000 alapokat.
A saját Concord számlámat hadd ne linkeljem be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!