Van itt olyan aki forex kezelt számlával komolyabb összegre tett szert?
Megbíztam:)
Ne húzd fel magad:)
Na hol az ukrán 20-25% hozamod? Linkeld? Ja vagy bizonyítani nem tudod?:)
Ez kizárólag nem ukrán belföldi személyeknek szól és igazolnod kell a valuta eredetét! Csak annál a banknál váltható át és lekötés ideje alatt sehogy sem felbontható...
Nekem ilyenem is van ezért tudom!
Semmi baj komoly. Nem tudsz bizonyítani, csak személyeskedni. Nyugi. Sok ilyen kamussal találkozom nap mint nap. Engem nem zavar.
Mondjuk érdekes, hogy a magyar tőzsde volt elnöke, és még számos gazdasági szakember, külföldi brókerek nem tudják úgy forgatni a pénzem, mint a te tanárod. Nem fura?
Egyébkén hanyadikos vagy? Mi szeretnél lenni majd érettségi után?
1 szót mondok kockázat vállalás, de TE úgyis messziről ugatód a témát és hovégén szarozol, hogy mit vegyél úgyhogy mindegy is maradjunk ennyibe!
Hülye lenne bevallani ország világ előtt mennyit keres a tőzsdén hogy utána meg nyomozzanak hogy miért nem fizet annyi adót... Azt is mondtam, nem a magyar degradált népet kell alapul venni hanem a külföldi él kereskedőket... Nah mindegy hagylak magatokra mert TI is olyanok vagytok mint az átlag magyar! Mindent mindenkinél jobban tud mert ö valaki...
Flector 67
Igaza volt abban,hogy forex devizakereskedelem esetén , kis összeg esetén elérhető 5%+ is havonta.(természetesen csakis a saját pénzeddel)
Egyszerűen a forex esetén a tőke áttét miatt , és az apró belemozdulások miatt 1millióval könnyebb 10%-ot elérni,mint 10millióval 8-at.
Míg ez a tőzsde esetén fordítva van.
Az ukrán hozamokról nem tudok nyilatkozni, én így hirtelen egy 9% EUR/USD találtam egy ukrán banknál, és nem tudom ez után még mennyi az adó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!