Van itt olyan aki forex kezelt számlával komolyabb összegre tett szert?
Hehehehe ennyi hulyet...
Flector67 anyadba nincs veletlenul penzed? :))) Mert meg a vegen kiderul valami rockefeller maradvany vagy es neked minden orszagban van bankbeteted, lekotesed, alapod, stb... Szanalmasak vagytok mind a 2en!!
Illetve eleve hülyeség összehasonlítani egy főállású devizakereskedelmet, a saját vagyonoddal, és egy alapkezelőt ahol neked nem sok dolgod van.
Mert kb erről van itt szó.
Nem hiaba penzes emberekbol lesznek a szarragok es a magadfajta...
Egy ketkezu munkast tobbre becsulok mind a magadfajtakat... Lehet a kisembernek nincs beleszolasa semmibe de 10000 tobbre valo!!
Szarrágó? Hát nem tudom. A cégek profitjának 10%-át mindig gyerekkórházaknak adományozom. Te mennyit is szoktál?:)
Persze megértem irigységed. Fordított helyzetben én is az lennék.
Esetleg irgalmas nover nem akarsz lenni???
En dolgozo ember vagyok!!! Jah hogy TE nem ismered ezt a szot mert csak a kezedbe hullott es most azzal ugralsz ha eggyatalan igaz.... Jol hangzik, hogy felajanlod a 10%kot... csak az a gond, hogy ha mindneki annyit ajanlana fel amit mond, akko mar HILTON szintu korhazaink lennenek szobaszervizzel... Ezzel szemben arra sincs penz hogy valaki kapjon egy lazcsillapitot....
Hat persze flector barat.... Ha Te 20-30 milliot ajandekozol el es ha igaz, hogy a 10% adod ilyen modon akkor evente 200-300millios profittal kellene rendelkezned... Ahhoz viszont 1600-2400 milliot kellene befektetned... Es akkor ezek mellett feltetelezem lenne bankbeteted is mivel likvidben dolgozol es egyeb dolgok meg.. Tehat kiderul hogy 3-4 milliarod vagyonnal rendelkezel es itt boklaszol :))) LOOOOL
Te meg nagyon kamus vagy mint itt barki mas :))) gratulalok a mesedhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!