Van itt olyan aki forex kezelt számlával komolyabb összegre tett szert?
Engem is érdekelne ilyen.
Monarchy Capitalst nézegettem egy ideig. 1-1,5 évig havi 10-20%-okat értek, el aztán jött egy hatalmas visszaesés. Utána fejlesztettek új rendszert, azzal is ugyan ez volt a történet. Ideig óráig működött csak.
Vagy magad kereskedsz vagy hagyod az egészet és befizetsz valami alapba...
Ha valaki ügyes ezeket a hozamokat pár éves tanulással és pénzügyi manageléssel maga is megvalósíthatja!!
"Miért mennek nullába ezek a bróker cégek?"
Szerintem nem piramisjáték... Egyszerűen csak kitalálnak egy rendszert, ami az utóbbi időben jól működött. Matematikailag lemodellezik. (Curve fitting.) Ennek az a hátulütője, hogy a piacok változnak, ideig-óráig még jó, aztán óriási bukta.
Az én olvasatomban ez mind átverés... Tudják, hogy mi lesz a vége, de addig is téged levesznek a tranzakciós díjaikkal.
A monarchy capitals még itt gyakorin is hirdette magát. úgy mutatkozott be, mintha egy elégedett ügyfél lenne, de kiderült, hogy a tulajdonos srác volt maga. Az volt a neve, hogy invisible55, és van egy haverja is, az meg digo. Itt az agymenésük és a lelepleződésük:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
Szóval pont a monarchy capitals egy senki a piacon. Egy egyszemélyes próbálkozás, az eredményei sehol sincsenek.
Digo is csendben van egy ideje a témában. Remélem nem bukott túl sokat..
Olyan jó olvasni a sok túlinformált mindenhez hozzászólni tudó okoskodó magyarokat...
De hát ezért vagyunk itt ahol vagyunk... a balkánon...
Visszatérnék az eredeti kérdésre, hogy van itt valaki akinek sikerült komolyabb hozamra szert tenni?
Nem az ilyen egyszemélyes brókerekre gondolok, meg robotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!