Ebay-en rendeltem, de átvágott az eladó, rossz Tablet Pc-t küldött, és most visszaakarja szerezni a pénzét csalással. Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Ebay-en rendeltem egy tabot 13000ft-ért (kínából) megérkezett, de nem működött! Ezt jeleztem az eladónak és hosszas vita után visszaküldte a pénzemet, de rá 1 hónapra a paypal-on elindított egy vitát (azzal az indokkal hogy nem vettem át a termékét) ezért minusz 13000ft tartozást jelez a paypal számlám! Elméletileg 30 napom van megbeszélni az eladóval az ügyet, de még csak válaszra sem méltat! Mit csináljak hogy nekem higgyenek, és ne keljen kifizetni a 13000ft-ot? Le tudja vonni a paypal az otp-s számlámról a pénzt? mi a teendő ilyenkor?2013. szept. 5. 15:12
11/12 anonim válasza:
Én annyit ajánlanék, hogy a jövőben webshopból rendelj, s azt is jól válogasd meg, én a geekbuying-ot ajánlom neked. Panda, ali, ilyen-olyan bestbuyt felejtsd el.
12/12 anonim válasza:
Mihamarabb postázd vissza neki a tulajdonát, akkor biztosan eláll a 13.000Ft jogos követelésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!