Hogyan tudnék munka nélkül pénzt keresni?
Tipikus eset egy retardált kérdezőre, sajnos kezd magyar mentalitássá válni az ilyen kérdések felvetése!
Google desiree91 heti szinten belöki ezt a kérdést, persze mindig felháborodik a kis gyökér :)
Mellesleg 1az5273912160-hőz az esélye 1 db 5-ös lottó szelvény esetén, kérdező csak a te kedvedért, ha veszel 2-őt már 2 az 5273912160-hőz lesz az esélyed, tehát ne add fel!
"Google desiree91 heti szinten belöki ezt a kérdést, persze mindig felháborodik a kis gyökér :)"
Ezt nem kimondottan értem, örülnék ha kifejtenéd.
Köszönöm a választ a normális válaszolóknak.
Legközelebb hosszabban fejtem ki a kérdésemet, csak attól tartottam, ha túl hosszú lesz, nem olvassa el senki...de látom, jobb lett volna a hosszabb.
Értem én, hogy "hülye kérdésre hülye válasz", de ahelyett hogy rákérdezne, hogy hoy értettem (ha már egyszer rövid lett a kérdés, inkább dobálóznak a sértegetéssel....a "magyar mentalitás" kifejezéstől hányingert kapok, magyargyűlöletet érzek benne, és ezt undorítónak tartom.
Manapság már sokminden lehetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!