Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék munka nélkül...

Desiree91 kérdése:

Hogyan tudnék munka nélkül pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Minden tippet várok :D

2013. aug. 15. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Tipikus eset egy retardált kérdezőre, sajnos kezd magyar mentalitássá válni az ilyen kérdések felvetése!

Google desiree91 heti szinten belöki ezt a kérdést, persze mindig felháborodik a kis gyökér :)

Mellesleg 1az5273912160-hőz az esélye 1 db 5-ös lottó szelvény esetén, kérdező csak a te kedvedért, ha veszel 2-őt már 2 az 5273912160-hőz lesz az esélyed, tehát ne add fel!

2013. aug. 16. 11:43
 12/16 A kérdező kommentje:

"Google desiree91 heti szinten belöki ezt a kérdést, persze mindig felháborodik a kis gyökér :)"

Ezt nem kimondottan értem, örülnék ha kifejtenéd.

Köszönöm a választ a normális válaszolóknak.

Legközelebb hosszabban fejtem ki a kérdésemet, csak attól tartottam, ha túl hosszú lesz, nem olvassa el senki...de látom, jobb lett volna a hosszabb.

Értem én, hogy "hülye kérdésre hülye válasz", de ahelyett hogy rákérdezne, hogy hoy értettem (ha már egyszer rövid lett a kérdés, inkább dobálóznak a sértegetéssel....a "magyar mentalitás" kifejezéstől hányingert kapok, magyargyűlöletet érzek benne, és ezt undorítónak tartom.

2013. aug. 16. 13:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Kb. 1-2 sorba került volna bővebben kifejteni, hogy mire is gondolsz, nem lett volna túl hosszú,, csak éppen jobban érthető! Azért lehetne több eszed is, gondolhattad volna, hogy erre az egy sorra így önmagában nem fog értelmes válasz érkezni.
2013. aug. 16. 14:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Egykettőt azért kaptam, úgy látszik valaki még így is megértette. Csak azt nem értem, ha már írsz, miért nem a témával kapcsolatban (elvégre kommentben kifejtettem bővebben is) és miért kell neked is leírnod hogy lehetne több eszem is? Gondolod, hogy még mindig nem értettem meg, hogy nem egyértelmű a feltett kérdésem? Gondolod, hogy még 100-szor le kell írni hogy milyen kevés eszem van és akkor majd jól elszégyellem magam? Nem értem :)
2013. aug. 16. 16:06
 15/16 Kongi válasza:

Manapság már sokminden lehetséges...

[link]

2014. jún. 29. 12:20
 16/16 anonim válasza:
Kedves 4-es válaszoló! Noszival van valségem, és tudom, hogy nem annyi az esélye! Kikérem magamnak, hogy 1:43,94 millió az esélye!!44!4!44
2019. okt. 28. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!